Σάββατο, Ιανουαρίου 6

Κυριάκος Βελόπουλος για Γιώργο Καπουτζίδη: «Nα πάει στρατό να γυαλίσει τα πόμολα του στρατοπέδου»

 Δείτε την ανάρτηση του πολιτικού στο X

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Το Πρωινό” πριν λίγες μέρες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Κυριάκο Βελόπουλο, εκτός των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών λέγοντας:

«Μόνο μία φορά έχω συναντηθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ήμουν καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού και ήταν και αυτός. Δεν έχουμε ανταλλάξει απόψεις. Μου φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και έχει τρομερή υπομονή. Γιατί εμένα αν μου έκανες αυτό που του κάνεις θα σε είχα ταράξει στις μηνύσεις.

Και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ενδιαφέρον, γιατί δεν ασχολείσαι με αυτούς; Ο κος Βελόπουλος ανακάλυψε ένα σκεύασμα το οποίο όταν το αλείφεις σταματάει ο κορονοϊός. Δεν έχει αυτό ενδιαφέρον»;

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μάλλον ένιωσε προσβεβλημένος από αυτή τη δήλωση του Γιώργου Καπουτζίδη και προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ, στην οποία έγραψε: «Για τον κύριο Καπουτζίδη, επειδή μίλησε για το 2015 και την εργασία μου μιλώντας για… πόμολα, του συνιστώ να πάει στρατό και να γυαλίσει όλα τα πόμολα του στρατοπέδου! Αλήθεια πήγε στρατό; Γυάλισε τα πόμολα;».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .