Πέμπτη, Ιανουαρίου 18

«Όλα γίνονται για τον έλεγχο»! Διάσημος σχολιαστής ξεσπά, vid


«Τα διαβατήρια εμβολίων, τα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας και η ψηφιακή ταυτότητα δεν είναι για την ασφάλεια και την ευκολία μας. Είναι ένα κόλπο. Όλα έχουν να κάνουν με τον κυβερνητικό έλεγχο, την εξουσία και την μείωση των ελευθεριών μας για να καταστεί δυνατή μια γιγαντιαία αρπαγή περιουσιακών στοιχείων και μεταφορά πλούτου».

Αυτό αναφέρει ο Σκωτσέζος πολιτικός σχολιαστής, James Melville,  Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας συμβούλων επικοινωνίας, East Points West, με έδρα την Κορνουάλη, το Λονδίνο και την Σκωτία. Επίσης γράφει τακτικά για το Al Jazeera και το Byline Times.

Όλο και περισσότεροι γνωστοί και διάσημοι βλέπουν τι έρχεται!

Η ερώτηση που τίθεται είναι θα στραφούν κατά του συστήματος ή τελικά η «λύση» που θα προταθεί ως εναλλακτική θα προέλθει από το ίδιο το σύστημα, το οποία θα βάλει απλά τα ρούχα του αλλιώς;;;

Όπως είπε ο Melville, μεταξύ άλλων, σχετικά πρόσφατα:

«Αυτό που πραγματικά με αφύπνισε ήταν η ψηφιοποίηση, ειδικότερα τα διαβατήρια εμβολιασμού. Τα διαβατήρια εμβολιασμού για μένα που είμαι φιλελεύθερος, μια ζωή φιλελεύθερος, (ήταν) το πιο απολυταρχικό, δρακόντειο, ανελεύθερο μέτρο που έχουμε δει στην σύγχρονη εποχή.

Κι αυτά έχουν κυκλοφορήσει σ’ ολόκληρο τον πλανήτη. Και γνωρίζω πως πολλοί άνθρωποι εδώ θα μοιράζονταν αυτή την σκέψη.

Κι έτσι τότε ήταν που μπήκα στο… τρυπάκι του να γίνω ένας «συνωμοσιολόγος».

Οι άνθρωποι που ήταν οι φίλοι μου το 2019 με μισούν όλοι.

Νομίζω ότι το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε αυτή την στιγμή είναι πολύ πιο ανησυχητικό ακόμα κι απ’ τα προβλήματα των 2 τελευταίων ετών. Νομίζω πως υπάρχει μια αποστολή σε αργή κίνηση προς την ψηφιοποίηση των πάντων υπό το πρόσχημα επαναλαμβάνω της ασφάλειας κι επίσης της ευκολίας… Κι ανησυχώ επίσης ότι, ενώ όλο και περισσότεροι άνθρωποι το βλέπουν αυτό ιδιαιτέρως μέσω μιας κρίσης του κόστους διαβίωσης και αναρωτιούνται ”Τι ακολουθεί” και θυμώνουν με την κυβέρνηση, νομίζω  πως πρέπει να βρούμε τρόπους να σταματήσουμε τον διχασμό και να ενώσουμε τους πάντες εναντίον των ανθρώπων που θέτουν αυτή την αποστολή σε αργή κίνηση σε εφαρμογή για να χάσουμε ακόμη περισσότερες ελευθερίες στο μέλλον (σ.σ. Εδώ είναι και η παγίδια! Ποιοι έχουν οργανώσει στην πραγματικότητα όλο αυτό το πράγμα;;; Μήπως εν αρχή ο κόσμος θα στραφεί κατά συγκεκριμένων ανθρώπων, αλλά τελικά άλλοι θα κινούν τα νήματα;;; – ΕΔΩ).

Και αυτό συνδέεται σε γενικές γραμμές με την ψηφιοποίηση».

Δείτε:

 

photo freepik

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .