Δευτέρα, Φεβρουαρίου 19

Λιακόπουλος: Παίζει τα ρέστα της η νέα τάξη το 2024. Προσπάθεια παγκόσμιας αλλαγής!

Όπως από το 2000 ακόμη είχα δηλώσει (24 χρόνια πριν) η παγκόσμια συμμορία που θέλει να κυβερνήσει τον κόσμο και να επιβάλει μία νέα τάξη, ένα νέο τρόπο ζωής, αντικαθιστώντας τον παλιό, έχει ανάγκη από το να να ελέγχει και να επιβλέπει τά πάντα και τους πάντες, ώστε να πετύχει το σκοπό της. Σήμερα, 24 χρόνια μετά, ήρθε η ώρα τους.

Θα προσπαθήσω να τα πω με λίγα λόγια:

1. Ο πληθυσμός με τα περισσότερα χρήματα κατά κεφαλήν, είναι ο πληθυσμός του λεγόμενου δυτικού κόσμου που αποτελείται στη συντριπτική του πλειοψηφία από τη λευκή φυλή. Στον δυτικό κόσμο επομένως επικεντρώθηκαν για να επιβάλουν τις αλλαγές που ήθελαν, αφού τη μεγαλύτερη αντίσταση θα έφερναν οι έχοντες και κατέχοντες και όχι οι φτωχοί πληθυσμοί της Αφρικής και της Ασίας που υποτάσσονταν για ένα κομμάτι ψωμί.

2. Ήθελαν και πέτυχαν:

α. Να επιβραδύνουν την πληθυσμιακή αύξηση με σκοπό να μειώσουν τον πληθυσμό της μέσης αστικής τάξης.

β. Να κάνουν τους πάντες να εξαρτώνται όσον αφορά το τι θα φάνε, από την επάρκεια στα ράφια των σουπερ μαρκετ, καταστρέφοντας την γεωργία και την κτηνοτροφία, λόγω της δήθεν κλιματικής αλλαγής και της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

γ. Να ρίξουν εφιαλτικά το επίπεδο των μέσων γενικών αλλά και ειδικών γνώσεων του μέσου πολίτη, ώστε ο πληθυσμός του δυτικού κόσμου να αποτελείται, από αστοιχείωτους και αμαθείς και στην καλύτερη περίπτωση ημιμαθείς που έχουν την ψευδάισθηση ότι είναι επιστήμονες. Όλοι αυτοί είναι εύκολο να δεχθούν, ότι αληθές είναι μόνο ότι λένε οι δήθεν ειδικοί στην τηλεόραση και το διαδίκτυο.

δ. Όλοι να παρακολουθούνται, αφού όλοι έχουν κάποιο τύπο smart phone που προδίδει τη θέση τους αλλά και ότι λένε μεταξύ τους.

ε. Να φτωχύνουν και να μην κάνουν παιδιά αφού δεν θα μπορούν να τα συντηρήσουν, πράγμα που επιτυγχάνεται και με πολλούς άλλους τρόπους, όπως με την με εφιαλτικούς ρυθμούς αυξανόμενη τάση ομοφυλοφιλίας, αφού τα ζευγάρια ομοφυλοφίλων δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν από μόνα τους παιδιά.

στ. Να προωθήσουν το ψηφιακό νόμισμα και σταδιακά να καταργήσουν τα μετρητά, αφού δήθεν τα χαρτονομίσματα (τραπεζογραμμάτια), μολύνουν το περιβάλλον και προκαλούν και αυτά την δήθεν κλιματική αλλαγή..

ζ. Να πείσουν σχεδόν όλους ότι το καλύτερο είναι να κάθεσαι και να σου δίνει τα βασικά το κράτος μέσω επιδομάτων.

η. Να αντικαταστήσουν την αγορά αγαθών, κινητών και ακινήτων, με την αγορά υπηρεσιών, ώστε όλοι να μην έχουν καμία ιδιοκτησία και να είναι ξένοιαστοι, αφού η ιδιοκτησία αγχώνει, καθώς πρέπει να την προστατεύσεις, να την συντηρήσεις και να την αντικαταστήσεις όταν πλέον παλιώσει.

Τι ετοιμάζονται να κάνουν το 2024:

1. Προωθούν σε τελικό στάδιο το ψηφιακό νόμισμα (δες εδώ)

2. Φέρνουν αμέτρητες αλλαγές στην λειτουργία της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, της ιχθυοκαλλιέργειας, της αλιείας και εν γένει όλου του πρωτογενή τομέα (δες εδώ)

3. Αποκάλυψαν ότι επιτέλους θα αντικαταστήσουν τις γυναίκες με τεχνητές μήτρες (όπως κάποτε, όπως διαβάζουμε στην αρχαία μυθολογία) και θα μπορεί να παράγει το κράτος τους πολίτες του, χωρίς να χρειάζεται ο παραδοσιακός θεσμός της οικογένειας που χρησιμοποιούσε η παλιά τάξη των πραγμάτων. (δες εδώ)

4. Θα ελέγχουν πολύ σύντομα και όλο το διαδίκτυο, με αποτέλεσμα άρθρα σαν αυτό που διαβάζετε τώρα να μην μπορούν να φθάσουν ποτέ σε εσάς. (δες εδώ)

Στο τέλος του 2024, εκτός απροόπτου, θα έχουμε τεράστιες αλλαγές, που θα έχουν γίνει αποδεκτές στη συνείδηση του δυτικού κόσμου.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την επίθεση που δέχεται ο δυτικός κόσμος, που είναι και εκείνος που κυρίως “εμβολιάστηκε”, (δες εδώ το βίντεο), φέρνουν ένα τεράστιο πακέτο άγχους στην καθημερινότητα, ώστε να μην επιτρέπουν ούτε κατά διάνοια στον μέσο άνθρωπο να ασχοληθεί με τα λόγια του Χριστού, τα οποία η ίδια η εκκλησία, που ασχολείται με ανούσια και αποπροσανατολίζοντα θέματα, καθώς και με την σατανική Παλιά Διαθήκη, εκ των πραγμάτων θάβει.

Χωρίς να κρατώ πλέον τους τύπους και χωρίς να φοβάμαι ότι θα χαρακτηριστώ γραφικός και άλλες τέτοιες ηλιθιότητες, σας λέω ότι ζείτε σε ένα ΜΑΤΡΙΞ, σε ένα ψεύτικο εικονικό κόσμο και ότι το πρώτο σας μέλημα είναι να δεχτείτε αυτό που είπε ο Χριστός, ότι δηλαδή “η βασιλεία η εμή ουκ εστί του κόσμου τούτου”. Ότι δηλαδή ο κόσμος Του, δεν είναι αυτός που ζούμε, ή για να το πω πιό σωστά νομίζουμε ότι ζούμε.

Όποιος θέλει να ζήσει στ΄ αλήθεια και για πάντα, στον πραγματικό κόσμο, στον οποίο αναφέρθηκε ο Χριστός, χωρίς να τον απειλούν και να τον φοβίζουν διαρκώς με την καθημερινή προπαγάνδα του σκότους, θα πρέπει να το ζητήσει από τον ίδιο τον Χριστό απ’ ευθείας. Το αίτημα αυτό πρέπει να το κάνετε μέσα από την καρδιά σας και να το θέλετε στ΄ αλήθεια, έχοντας μπουχτίσει από την σιχαμερή καθημερινότητά σας.

Το αίτημα αυτό γίνεται εντελώς δωρεάν και ότι ώρα θέλετε, όπου και αν είστε, ότι και αν κάνετε και δεν έχει να κάνει ούτε με αγίους , ούτε με παπάδες, αλλά απ΄ευθείας και χωρίς μεσάζοντες με εσάς και τον Χριστό, που είναι ο μόνος που μπορεί να ανταποκριθεί στο αίτημα αυτό.

Αν αυτό σας φαίνεται ανόητο, έχετε πρόβλημα, αλλά υπάρχει για όλες και όλους ελπίδα, αφού υπάρχει τρόπος να ξεκινήσετε τον προσωπικό και μοναχικό σας αγώνα προς την αληθινή ζωή, απευθυνόμενοι εσείς οι ίδιοι προσωπικά στον Χριστό (και όχι στους δήθεν αντιπροσώπους Του), αφού Αυτός είπε: “ελάτε σε μένα όλοι οι κουρασμένοι και φορτωμένοι με στενοχώριες και εγώ θα σας αναπαύσω”.

Μετά τιμής

Λιακόπουλος Δημοσθένης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .