Παρασκευή, Φεβρουαρίου 16

Πέρασε ο νόμος για τα ομόφυλα ζευγάρια--ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Οι τιμές στα είδη τροφίμων θα πέσουν, οι φτωχοί δεν θα πεινούν πια , οι χαμηλοσυνταξιούχοι των 400 ευρώ θα μπορέσουν να επιβιώσουν, τα ενοίκια για στέγη θα χαμηλώσουν, και θα διορθωθεί άμεσα το Δημογραφικό πρόβλημα της χώρας με αυτό το Νομοσχέδιο ! ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΏ !

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 

 176 βουλευτές από τους 300 σηματοδότησαν μια νέα πραγματικότητα - Η Ελλάδα είναι η πρώτη ορθόδοξη χώρα που διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες

Τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια από απόψε το βράδυ με Νόμο του Κράτους μπορούν να παντρεύονται με πολιτικό γάμο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πανηγυρίζει, αλλά πανηγυρίζει μόνος του αφού ανάγκασε το κοπάδι του να ψηφίσει ένα νόμο ενάντια στη θρησκεία μας και στα πιστεύω μας.

 Η κοινωνία μας ολισθαίνει και οδηγειται σε περίεργα μονοπάτια ! Από σήμερα το βράδυ, ο γάμος των ομοφυλόφιλων επιτρέπεται, αλλά τα παιδιά μας κινδυνεύουν, με τον ασκό της τεκνοθεσίας να ανοίγει πολλά “παράθυρα”!

 Oι θέσεις όσων ψήφισαν «όχι» είναι ξεκάθαρες και οι ίδιοι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

 ΕΛΛΑΔΑ 2024 ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΕΑ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ !

Μ.Αρβανίτη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .