Παρασκευή, Φεβρουαρίου 2

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΠΟΥΣΤΡ#ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ, ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ – ΔΙΑΛΥΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ, ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ 41ΤΑΚΑΤΟ

Μητσοτάκης-ΛΟΑΤΚΙ

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια το οποίο αναμένεται να συζητηθεί το διήμερο 14 με 15 του Φεβρουαρίου από τα κόμματα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ψηφοφορία.

Ειδικότερα η πρώτη συνεδρίαση θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα το μεσημέρι, η δεύτερη

συνεδρίαση των επιτροπών με την ακρόαση των φορέων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, ενώ η τρίτη τη μεθεπόμενη Δευτέρα.

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για γάμο και τεκνοθεσία

Το προτεινόμενο σχέδιο νόμου θεσμοθετεί στην ελληνική έννομη τάξη τον γάμο μεταξύ δύο προσώπων ανεξάρτητα από το φύλο τους, προκειμένου να επιτευχθούν η ισότητα στον γάμο και η νομική προστασία οικογενειών. Η θεσμοθέτηση της ισότητας στον γάμο δημιουργεί και ισότητα στα δικαιώματα παιδιών ομόφυλων ζευγαριών που ήδη υπάρχουν.

Το παρόν σχέδιο νόμου αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την υλοποίηση της Εθνικής Στρατηγικής για την καταστροφή του Έθνους, που είχε εκπονηθεί το 2021 από ειδική επιτροπή που είχε ορίσει ο Πρωθυπουργός με επικεφαλής τον πρώην Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, Καθηγητή κ. Λίνο-Αλέξανδρο Σισιλιάνο.

 

Δείτε ολόκληρο το νομοσχέδιο ΕΔΩ αρκεί να μην έχετε φάει για δύο ώρες!

 

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9a%ce%91%ce%a4%ce%91%ce%a4%ce%95%ce%98%ce%97%ce%9a%ce%95-%ce%a7%ce%98%ce%95%ce%a3-%ce%a3%ce%a4%ce%97-%ce%92%ce%9f%ce%a5%ce%9b%ce%97-%ce%a4%ce%9f-%ce%a0%ce%9f%ce%a5%ce%a3%ce%a4%ce%a1%ce%9d%ce%9f/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .