Σάββατο, Φεβρουαρίου 10

Λεωνίδας Γρηγοράκος, 71> Πέθανε Ξαφνικά και ο πρώην υπ. Υγείας. Υπήρξε φανατικός της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού COVID-19

-Οπωσδήποτε υποχρεωτικότητα, δεν πάει άλλο. Δεν μπορεί να με ελέγχει έμενα αστυνομικός αντιεμβολιαστής

Πέθανε Ξαφνικά και ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, πρώην υπουργός Υγείας, γιατρός και υπέρ της υποχρεωτικότητος των εμβολίων ευθανασίας COVID-19.

O Λεωνίδας είχε περάσει μία άγρια περιπέτεια υγείας με τον COVID-19.

Ας ξεκινήσουμε από τη τελευταία.

Βy Pendulum

Στα μέσα Δεκεμβρίου του 2020, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σωτηρία με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εποχής, ο καθηγητής Εντατικής Θεραπείας-Πνευμονολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Υπουργός Αναπληρωτής Εσωτερικών και πρώην Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος εισήχθη το πρωί της Πέμπτης (17/12/2020) στο «Σωτηρία», μια από τις κλινικές κορωνοϊού.

Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση του καλή, ωστόσο έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή και νοσηλεία του στο νοσοκομείο, φοβούμενοι τυχόν επιπλοκές που μπορεί να προκαλέσει ο ιός, όπως άλλωστε έχει συμβεί σε πάρα πολλές περιπτώσεις.

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος εισήχθη στο νοσοκομείο το πρωί με συμπτώματα Covid-19 και αποφασίστηκε αρχικά η υψηλή παροχή οξυγόνου. Το απόγευμα όμως εισήχθη σε ΜΕΘ του Σωτηρία λόγω υποκείμενου νοσήματος.

Αν και σύμφωνα με τους ιατρούς του «Σωτηρία» η κατάσταση του ασθενούς δείχνει σταθερή η απόφαση ελήφθη προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω επιβάρυνση.

Η περιπέτεια και η νοσηλεία του θα κρατούσαν τελικά 4 μήνες. Θα ακολουθούσαν συνεντεύξεις του με τις οποίες ο ίδιος θα παρακινούσε τους πολίτες να εμβολιαστούν ενώ θα δήλωνε και υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

Ήταν 11 Νοεμβρίου 2021 όταν εμφανίστηκε στον ΣΚΑΙ

Έντεκα μήνες έχουν περάσει από τότε που ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και Καθηγητής Εντατικής Θεραπείας-Πνευμονολογίας του ΕΚΠΑ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, νόσησε από κορονοϊό και -σύμφωνα με όσα δήλωσε- δεν έχει καταφέρει να επανέλθει πλήρως.

Όπως εξήγησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, έχει επανέλθει “κατά 90%”, αλλά έχει “μυϊκά υπολείμματα της νόσου”.

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, μιλώντας για τη σημασία του εμβολιασμού, ξέσπασε, ζητώντας επέκταση της υποχρεωτικότητας στο δημόσιο.

“Οπωσδήποτε υποχρεωτικότητα, δεν πάει άλλο. Όσοι μισθοδοτούνται από το δημόσιο, δημόσιοι υπάλληλοι, σώματα ασφαλείας, στρατός δεν πάει άλλο. Δεν μπορεί να με ελέγχει έμενα αστυνομικός αντιεμβολιαστής”, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, ζήτησε εθνική συσπείρωση, αναφέροντας ότι “όλοι έχουν κάνει λάθη στην αντιμετώπιση της πανδημίας” και πως “δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ένας μόνος του την κατάσταση”.

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024. Η συνέχεια… “Έφυγε” σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 71 ετών, ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος. 

Εκτός από γιατρός ήταν βουλευτής του Νομού Λακωνίας, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Από το 1974 ήταν μέλος του ΠΑΣΟΚ με το οποίο έχει εκλεγεί βουλευτής Λακωνίας το 2000, το 2004, το 2007, το 2009, το Μάιο 2012, τον Ιούνιο 2012, τον Ιανουάριο 2015, το Σεπτέμβριο 2015. 

Από τον Μάιο του 2012 μέχρι τον Ιούνιο 2013 διετέλεσε Ε΄ Αντιπρόεδρος Βουλής των Ελλήνων. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Ανδρέας Λοβέρδος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

“Έχασα έναν αδελφό. Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος δεν είναι πια μαζί μας. Είμαι συγκλονισμένος. 

Δεν υπάρχουν λόγια. Λεωνίδα, αδελφέ μου!” αναφέρει ο κ. Λοβέρδος. 

 Pfizer Caught Funnelling $12 Million to Anderson Cooper To Promote mRNA Jabs to Americans: https://t.co/I2OENuFrSx — healthbot (@thehealthb0t) February 9, 2024 

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/leonidas-grigorakos-71-gt-pethane-xafnika-kai-o-proin-yp-ygeias-ypirxe-fanatikos-tis-ypochreotikotitas-toy-emvoliasmoy-covid-19/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .