Παρασκευή, Φεβρουαρίου 16

Καλά στέφανα στους ΛΟΑΤΚΙ. Εμείς ας επιστρέψουμε στις τρύπες μας


Του Κώστα Πρώιμου

Είναι αναμφισβήτητο το γεγονός πως ο κόσμος γύρω μας αλλάζει ριζικά. Για την ακρίβεια εμείς οι ίδιοι απλώς τον παρατηρούμε να μεταβάλλεται διότι δεν έρχεται ποτέ εκείνο το ανατρεπτικό πρωί που θα ξυπνήσουμε, θα κοιταχτούμε με παρρησία στον καθρέπτη του μπάνιου και θα «διορθώσουμε»

πρώτα τον ίδιο μας τον εαυτό.

Όμως δύσκολα  έως ακατόρθωτα για τη συντριπτική πλειοψηφία  ψυχοσωματικά εγχειρήματα είναι τούτα.  Να, που, η πρώτη ορθόδοξη χριστιανική χώρα πέρασε με νόμο την αποδοχή του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων. Δε θα εξετάσουμε την ορθότητα της πολύκροτης πολιτικής απόφασης. Αυτή είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι θα κριθεί από τα νέα ήθη και έθιμα και από τους νικητές της ιστορίας στο άμεσο μέλλον. Πολλά γράφονται για τους παράγοντες της ομοφυλοφιλίας και άλλα τόσα ακούγονται. Ποτέ δε θυμόμαστε αυτόν τον σχετικό επικοινωνιακό χαμό και τον γενικό ξεσηκωμό. Άπαντες ασχολήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες από τη στιγμή που ανακοίνωσε τις σχετικές του προθέσεις ο  κ. Μητσοτάκης με το ζήτημα της «εις γάμου κοινωνίας» των ομοφυλόφιλων. Ξαφνικά όλοι οι προοδευτικοί ταγοί θυμήθηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματα που πρέπει να διασφαλίζονται από ένα κράτος δικαίου.

Μακάρι οι «γλάστρες» των πρωινάδικων και οι εγχώριοι μπακάληδες της διανόησης να επιδείκνυαν ίδια ευαισθησία και για τον εγκληματικό τρόπο που σκοτώθηκαν πενήντα επτά νέοι άνθρωποι στα Τέμπη! Μάλλον ωστόσο οι νεκροί δεν απολαμβάνουν έστω και τα στοιχειώδη δικαιώματα προφανώς διότι τα ΑΦΜ τους απενεργοποιούνται…

Δε μας ενδιαφέρει τίποτα. Όμως πόσο διαφορετικό θα ήταν το πολιτικό μας σκηνικό αν όλοι οι  τάχα μου ευαισθητοποιημένοι ενεργοί πολίτες  και οι συλλογικότητες έδειχναν το ίδιο ενδιαφέρον φερειπείν για τις υποκλοπές! Είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε την κατάντια μας; Μας παρακολουθούσε με τα δικά μας χρήματα ο πρωθυπουργός της χώρας αλλά δεν ίδρωσε το αυτί κανενός! Δημοσίευσαν και συγκεκριμένες δημοσκοπήσεις προς επιβεβαίωση του ανωτέρω! Δε μας νοιάζει το γεγονός πως ο πρωθυπουργός της χώρας με άθλιες και παράνομες τακτικές υπονομεύει το ίδιο το δημοκρατικό πολίτευμα. Ούτε μας «κόπτει» ότι έρχεται το μέσον του μήνα και οι περισσότεροι δεν έχουν μία στο παντελόνι τους. Τώρα δα, μας έπιασε ξάφνου η κοινωνική ευαισθησία και η αλληλεγγύη και το δημοκρατικό μας φιλότιμο. Με τους γάμους των ομοφυλόφιλων!

Μας ευτελίζουν ποικιλοτρόπως και κατάμουτρα επιβάλλοντας μια άκρατη φτωχοποίηση, μας εξαπατούν καθημερινά και εμείς αντί να τους εξανδραποδίσουμε τουναντίον τους χειροκροτάμε και τους αποδεχόμαστε! Αποδεικνύουμε με πανηγυρικό τρόπο ότι είμαστε παιδιά ενός κατώτερου θεού! Δεν είδαμε σχεδόν κανένα από τους τηλεοπτικούς αστέρες της δημοσιογραφίας ή τους έγκριτους αρθρογράφους των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης να ενδιαφέρονται για την εθνική και κοινωνική μας κατάπτωση. Αντιθέτως, βολεμένοι με τους παχυλούς μισθούς τους έναντι παροχής φιλοκυβερνητικών υπηρεσιών τα βλέπουν όλα καλά, όλα ανθηρά στην Ελλάδα του 2024.

Παμπάλαια πολεμικά αεροσκάφη πέφτουν σαν τις μύγες κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικών πτήσεων ρουτίνας και δεν ανοίγει ρουθούνι! Χάνουμε άδικα και ύπουλα έμψυχο στρατιωτικό δυναμικό, οι οικογένειές τους θα θρηνούν για πάντα και ποτέ δεν αποκαλύπτονται οι πραγματικοί ένοχοι! Μας «ξεβράκωσε» σε παγκόσμια θέα το Ευρωκοινοβούλιο αλλά ο Άρειος Πάγος σε διατεταγμένη υπηρεσία εκλήθη να αντικρούσει το ντροπιαστικό για τη χώρα μας ψήφισμα τριακοσίων τριάντα ευρωβουλευτών! Ουδέποτε η εκτελεστική εξουσία έχει κρίνει πολιτική απόφαση  διεθνούς αποδοχής! Για πολλούς νομικούς το ανωτέρω είναι ξεκάθαρα μια αντισυνταγματική πράξη που «θολώνει» τη διάκριση των εξουσιών. Είχαμε γράψει στο antinews πρόσφατα πως οι πρώτες αντιδράσεις του καθεστώτος Μητσοτάκη στο εν λόγω  πανευρωπαϊκό ράπισμα θυμίζουν απομονωμένες και δακτυλοδεικτούμενες δικτατορίες! Ήρθε ο Άρειος Πάγος ο κατά τα άλλα θεμέλιος λίθος της δημοκρατίας από αρχαιοτάτων χρόνων ώστε να το επιβεβαιώσει με τον πιο… έγκυρο και έγκριτο τρόπο!

Διαλύουν ό,τι απέμεινε από τη δημόσια εκπαίδευση με την έλευση των ιδιωτικών ΑΕΙ και πάλι οι μόνοι που ξεσηκώνονται είναι οι φοιτητές! Και από τις τάξεις τους όχι και όλοι. Μα καλά, χαμπάρι δεν παίρνουν οι γονείς τους; Που ουκ ολίγοι τρώνε μακαρόνια μπλουμ για να μπορέσουν να σπουδάσουν τα παιδιά τους σε πόλεις μακρινές; Δεν αντιλαμβάνονται πως την επαγγελματική πιάτσα θα την ελέγχει απόλυτα το κύκλωμα της νέας ιδιωτικής συμφερόντων επιβληθείσας κατάστασης; Οι γάμοι των ομοφυλόφιλων είμαστε σίγουροι πως συζητήθηκαν περισσότερο στις οικογένειές τους από το επαγγελματικό πρόβλημα που αναμένεται να συναντήσουν τα τέκνα τους σε μια αγορά που οι ανισότητες ως προς την εύρεση εργασίας  θα διευρυνθούν αγρίως και με τη βούλα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Καλά στέφανα στους ΛΟΑΤΚΙ. Εμείς ας επιστρέψουμε στις τρύπες μας…

 https://www.antinews.gr/50400/antitheseis/kala-stefana-stoys-loatki-emeis-as-epistrepsoyme-stis-trypes-mas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .