Πέμπτη, Φεβρουαρίου 1

«Ο Άλλος Άνθρωπος» Και ξαφνικά ....ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ ! Πέσανε να φάνε τον Πολυχρονόπουλο οι καθημερινές παρεΐστικες πρωινές εκπομπές, και όχι μόνο

Τα κανάλια τον στήσανε στον τοίχο, τον δίκασαν και τον καταδίκασαν . Ο Νομικός του Σύμβουλος πρέπει να στραφεί με μηνήσεις σε όλους αυτούς τους τύπους στις πρωινές παρέες που ξεδιάντροπα ανακρίνουν και καταδικάζουν, αλήθεια με ποιες αποδείξεις; Όλοι αυτή γίνανε Δικαστές, άρα τι χρειαζόμαστε τη Δικαιοσύνη σε ένα κράτος ανθρωποφάγων!

Βγάζουν κάτι  κουκουλωμένους χωρίς όνομα και κατηγορούν ,

όλοι αυτοί πρέπει να βγουν με πρόσωπο, όνομα, και να πάρουν τις ευθύνες τους για όλες αυτές τις κατηγορίες που του προσάπτουν με ελαφριά καρδία. Αυτός ο «ο Άλλος Άνθρωπος» θυσίασε τόσα χρόνια από τη ζωή του για να τρώνε άνθρωποι πεινασμένοι, άνθρωποι που ζουν στους δρόμους, Αυτό που έπρεπε να είχε κάνει το Κράτος, το έκανε ένας απλός άνθρωπος, και πάνε να τον "φάνε"! Χρόνια πολλά, μέρα-νύχτα μαγειρεύει για να μη υπάρχει ούτε ένας πεινασμένος φτωχός άνθρωπος. Όπου κι αν δούλευε ένα μισθό δεν θα έπαιρνε για τις προσωπικές του ανάγκες; Ποιος τον φροντίζει για γιατρούς και ένα σωρό άλλες ανάγκες που έχει ο κάθε εν ζωή άνθρωπος; Περιουσία δεν έχει, καθώς και η αδερφή του που βοηθά καθημερινά γι αυτό το Θεάρεστο έργο του. Τα κανάλια τον δείχνουν να κάθεται μπροστά από μια οθόνη και τον κατηγορούν ότι έπαιζε , ακόμη κι έτσι να είναι, ποιος μας λέει ότι δεν περνούσε από εκεί με λεφτά της μάνας του , ή ακόμη και μιας φίλης του, και ήθελε να ξεμπλοκάρει μετά από τόσες πολλές ώρες προσωπικής δουλειάς για να μη μείνει κανένας άνθρωπος πεινασμένος.  Ίσως να ήταν ένας τρόπος ξεκούρασης γι αυτόν τον άνθρωπο. Ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει και να τον καταδικάσει; ΝΤΡΟΠΗ σε όσους τον κατηγόρησαν . Ας αφήσουν τη Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της. Λίγη υπομονή δεν βλάπτει σε όλους αυτούς τους τηλεκατήγορους !

Αρβανίτη Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .