Τρίτη, Φεβρουαρίου 20

Κορινθία: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών

Τον τρέλαναν τον άνθρωπο.  Aισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών που ζουν σε ένα σπιτάκι με λάσπη και άχυρα και όχι σε λαγούμι στην Κορινθία, καθώς λένε νύχτα μέρα οι δημοσιοκάφροι πληρωμένοι του συστήματος. Φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.


Ο 45χρονος που παραμένει προσωρινά κρατούμενος μέχρι την απολογία του την Τετάρτη, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το Mega.

Υπενθυμίζεται πως κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε απείθεια στο Νόμο, που προέβαλε ο 15χρονος γιος του κατά την προσαγωγή του, και για τη μη φοίτηση των ανήλικων τέκνων του.

ΣΧΟΛΙΟ:Αυτή είναι η δημοκρατία τους να μπουκάρουν τα πιόνια της κυβέρνησης σε σπίτια και να αρπάζουν  παιδιά...βλέπεις περιμένουν πως περιμένουν οι πισωγλέντηδες να υιοθετήσουν παιδί με νόμο του Κούλη!

Α.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .