Παρασκευή, Φεβρουαρίου 2

«Δεν δίνουμε άλλα στους αγρότες» ξεκαθάρισε κυνικά ο Παύλος Μαρινάκης

 Ενώ οι αγρότες αργοπεθαίνουν, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προτάσσει τον... διάλογο

Τα αιτήματα των αγροτών δεν ικανοποιήθηκαν από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και γι’ αυτό δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους

Η κυβέρνηση όμως φαίνεται ότι δεν αφουγκράζεται τα προβλήματά τους και κυνικά λέει «αυτά είναι» και αν σας αρέσει, όπως εμμέσως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Μιλώντας στον ALPHA ξεκαθάρισε πως όσα ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο  Κυριάκος Μητσοτάκης είναι οριστικά και δεν προτίθεται να δώσει τίποτε παραπάνω!

«Η κυβέρνηση μας μετά το 2019 έχει διαχειριστεί πολλές κρίσεις. Το αποτέλεσμα είναι η προσπάθεια. Τα μέτρα είναι αυτά και δεν μπορεί άλλα. Είναι δεδομένο πως θα κάνουμε μεγαλύτερους ελέγχους. Θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας».

Μάλιστα για τις αγροτικές κινητοποιήσεις που θα συνεχιστούν, τη λύση την βρήκε στον… διάλογο:

«Με δεδομένο τα όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός δεν νομίζω να φτάσουμε σε τέτοιο σημείο. Μέσα από τον διάλογο δεν νομίζω να φτάσουμε σε αδιέξοδο. Πιστεύουμε πως δεν θα βρεθούμε και η κυβέρνηση έχει καθήκον να υπερασπιστεί όλους τους πολίτες. Θα διασφαλίσουμε τα δικαιώματα όλων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .