Σάββατο, Φεβρουαρίου 10

Πατριωτικά κόμματα της Βουλής και κύριε Κατσιβαρδά… Παραιτηθείτε!

 Αφήστε στην άκρη εύκολους εντυπωσιασμούς περί ανοιχτής ψηφοφορίας του νομοσχεδίου για γάμο ομοφυλοφίλων (και όχι ομοφύλων -δεν είναι απλώς ομόφυλοι, είναι ομοφυλόφιλοι). Το νομοσχέδιο αυτό είναι ένα έγκλημα εναντίον του Έθνους μας, όπως με Αγιοπνευματική σοφία το χαρακτήρισε η σύναξις των Αγιορειτών πατέρων.

Ο γάμος των ομοφυλοφίλων, θεσπιζόμενος ως καθ΄όλα ισότιμος με το γάμο των ετεροφύλων, θα έχει φυσικό νομικό επακόλουθο το δικαίωμα υιοθεσίας παιδιών. Διαγράψτε από το λεξιλόγιο σας τη λέξη «τεκνοθεσία», εφεύρημα των νεοταξιτών κατά την προσφιλή τους τακτική να αλλάζουν τις λέξεις ώστε να μη φέρουν συγκινησιακό και νοητικό φορτίο. Δεσ’ τε πόσο περισσότερο πονάει η ψυχή σας, αν πείτε: «υιοθεσία παιδιών από τους ομοφυλόφιλους». Η λέξη «τεκνοθεσία» δεν έχει καταγραφές στον εγκέφαλο μας, άρα δεν έχει συγκινησιακό φορτίο μέσα μας, κάτι που επιδιώκουν μετά μανίας οι νεοταξίτες.

Επίσης, αν ψηφιστεί αυτό το νομοσχέδιο, καθιστώντας το γάμο των ΛΟΑΤΚΙ+ ισότιμο προς το γάμο των ετεροφύλων, αυτομάτως θα έχουν το νομικό δικαίωμα και για θρησκευτικό γάμο. Κι αν όχι αυτομάτως , οπωσδήποτε θα το διεκδικήσουν στα Δικαστήρια και θα δικαιωθούν. Και οι «ορκισμένοι» νεοταξίτες θα αρχίσουν να κυνηγούν άγρια τους ιερείς που θα αρνούνται να τελέσουν ένα τέτοιο γάμο.

Έχετε καμία αμφιβολία περί αυτού; Σκοπός των νεοταξιτών δεν είναι να προστατεύσουν τα «δικαιώματα» των ομοφυλοφίλων. Σιγά μη σκοτίστηκαν για τα δικαιώματα οποιουδήποτε πλην της κάστας τους. Και τελικά δεν πρόκειται περί δικαιωμάτων αλλά περί προνομίων (άρα σκόπιμων δώρων της κυβέρνησης προς αυτούς!) όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο κ. Σαράκης στην αγόρευση του στη Βουλή, εφ’ όσον το δικαίωμα αφορά κατά φύσιν καταστάσεις και όχι «παρά φύσιν». Είναι λοιπόν προφανές ότι στόχος και σκοπός των νεοταξιτών είναι η πλήρης διάλυσις των εθνικών κοινωνιών και όλων των Αξιών και ηθών που συμβάλλουν στην συνοχή τους. Κατ’ εξοχήν δε της Ορθόδοξης κοινωνίας των Ελλήνων.

Και ενώ οι νεοταξίτες αναγνωρίζουν το πλασματικό, δήθεν «δικαίωμα», στους ομοφυλόφιλους για γάμο, άρα και υιοθεσία παιδιών δεν αναγνωρίζουν το γνήσιο δικαίωμα του μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας μας να ζει και να μεγαλώνει τα παιδιά του με κατά Χριστόν πρότυπα και ήθη. Πόσες παιδικές ψυχούλες θα καταστραφούν βλέποντας τα πρότυπα που θα εκχέονται ως βοθρολύματα από την διπλανή τους πόρτα; Μη γένοιτο!

Αν και σχεδόν όλοι τονίζουμε τις ψυχικές, ίσως και σωματικές, βλάβες που θα υποστούν τα υιοθετημένα παιδιά από τους ΛΟΑΤΚΙ+ δεν τονίζουμε επαρκώς τις αντίστοιχες βλάβες που θα υποστούν όλα τα υπόλοιπα παιδιά, ζώντας σε μια κοινωνία χωρίς χαλινό και όρια. Μια αφηνιασμένη κοινωνία που τα οδηγεί και οδηγείται ολόκληρη στον απόλυτο πνευματικό θάνατο, τον «δεύτερο θάνατο», όπως τον ονόμασε ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός, όπου η ψυχή χάνεται, διαλύεται. Και δεν παραμένει τίποτα από την οντότητα «άνθρωπος». Γι’ αυτό και ο Κύριος είπε αλλού: «τι γαρ ωφελήσει άνθρωπον εάν κερδίσει τον κόσμον όλον και ζημιωθεί την ψυχήν αυτού;»

Επεσήμανε δε κάτι ακόμα πιο φρικτό ο κ. Σαράκης, ότι το + στο αρκτικόλεξο ΛΑΟΤΚΙ+ ίσως σημαίνει τις παρά φύσιν γενετήσιες ανωμαλίες που θα προστεθούν αργότερα. Όλα σε σειρά και λάου-λάου τα προγραμματίζουν οι νεοταξίτες. Όταν η κοινωνία συνηθίσει μια άρρωστη κατάσταση, τότε επιδιώκουν να επιβάλουν την ακόμα χειρότερη. Και δεν τολμώ ούτε να διανοηθώ τι έρχεται, αν εγκριθεί αυτό το νομοσχέδιο. Το + τους δίνει τα δικαίωμα αύριο να επεκτείνουν αυτόν τον νόμο ακόμα και για τους παιδοβιαστές. Και όχι βέβαια παιδόφιλους. Από πού και ως πού είναι παιδόφιλοι οι παιδιοβιαστές; Άλλη μία νεοταξίτικη λεκτική αλλοίωση. Και δυστυχώς τους όρους αυτούς τους έχουμε αποδεχτεί και τους λέμε όλοι, αντί για τους αληθινούς.

Παραιτηθείτε λοιπόν κύριοι βουλευτές του πατριωτικού χώρου, έστω ακόμα και ένας από κάθε κόμμα και οι αναπληρωματικοί του. Είναι η μόνη αληθινά πατριωτική και Χριστιανική απόφαση, μέσα σ’ αυτήν την λαίλαπα πνευματικής κατακαίουσας φωτιάς που οι νεοταξίτες ανάβουν στην κοινωνία και το έθνος μας.

Χθες βράδυ αναζήτησα στο internet την μέθοδο να μην περνούν αντεθνικά νομοσχέδια την οποία είχε προτείνει προεκλογικά ο κ. Ζώης Μπέχλης πρόεδρος του «Κινήματος 21» ο οποίος αν και θερμός πατριώτης κατά την άποψη μου, δυστυχώς «χάνεται» μέσα στα πολλά και περιττά και ενίοτε εριστικά που λέει, ενώ η κοινωνία σήμερα απαιτεί συμπυκνωμένο πολιτικό λόγο, επειδή ο χρόνος να ενηρωθεί είναι ελάχιστος.

Επειδή αμφισβητούν, όπως τον άκουσα να λέει, τα πατριωτικά κόμματα της Βουλής τον πλήρως συνταγματικό τρόπο που προτείνει, ίσως επειδή δεν τα «βολεύει» και πολύ, ζήτησε και έλαβε Συνταγματική γνωμοδότηση από τον συνταγματολόγο κύριο Μποτόπουλο. Αυτή αναφέρει σαφώς τι συνεπάγεται η παραίτηση ακόμα και ενός μόνον βουλευτή. Συνεπάγεται το να μην μπορεί να λειτουργήσει η Βουλή, επειδή το Σύνταγμα προβλέπει ακριβώς 300 βουλευτές για την λειτουργία της.

Και αν δεν υπάρχει αναπληρωματικός, ή αν παραιτηθούν με τη σειρά όλοι οι αναπληρωματικοί καθώς θα αποκτούν την βουλευτική ιδιότητα, τότε προκηρύσσονται τοπικές εκλογές στην περιφέρεια αυτού που αρχικά παραιτήθηκε. Και, φυσικά, μέχρι να αναδειχτεί ο νικητής δεν μπορεί να λειτουργήσει η Βουλή. Και όποτε συγκληθεί πάλι, μπορεί να επαναληφθεί η ίδια διαδικασία με έναν επόμενο βουλευτή. Οπότε αργά ή γρήγορα η κυβέρνηση θα παραιτηθεί. Αν ψηφιστεί το συγκεκριμένο νομοσχέδιο από την νεοταξίτικη κλίκα της Βουλής με 299 βουλευτές κατά την συνεδρίαση της, κατά σύνολον ή και λιγότερους, η ψήφιση του θα έχει γίνει αντισυνταγματικά και ο υποτιθέμενος Νόμος θα είναι άκυρος.

Τολμήστε το, κύριοι βουλευτές του πατριωτικού χώρου, αν είστε Έλληνες και Χριστιανοί, όπως διακηρύττετε. Αυτό το νομοσχέδιο, «πάση θυσία» δεν πρέπει να περάσει. Και όποιος «θυσιαστεί» τώρα υπέρ Χριστού και Πατρίδος, σύμπασα η υγιής ψυχοπνευματικά ελληνική κοινωνία θα τον ευγνωμονεί από γενεάς εις γενεάν, η δε παρούσα και θα τον ανταμείψει.

Προς το παρόν ας πούμε ένα ευχαριστώ από καρδιάς στον κύριο Ζώη Μπέχλη, που διερεύνησε τον τρόπο να μην περάσει αυτό το νομοσχέδιο. Ο Χριστός να τον ευλογεί.

Ελευθερία Συνοδινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .