Τρίτη, Φεβρουαρίου 6

Κ.Κιλτίδης: «Ο γάμος των ομοφυλόφιλων ζευγαριών είναι ίσως χειρότερος νόμος από τη “Συμφωνία των Πρεσπών”»

 Από τον Σεπτέμβριο του 2007 έως τον Οκτώβριο του 2009 διετέλεσε υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Κ.Κιλτίδης: «Ο γάμος των ομοφυλόφιλων ζευγαριών είναι ίσως χειρότερος νόμος από τη “Συμφωνία των Πρεσπών”»
Ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της ΝΔ και πολιτευτής με το κυβερνών κόμμα, Κώστας Κιλτίδης, χαρακτηρίζει ως άστοχη και ιστορικά επικίνδυνη νομοθετική πρωτοβουλία, που ίσως είναι χειρότερη από τη «Συμφωνία των Πρεσπών», το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Κιλτίδης ήταν βουλευτής Κιλκίς εκλεγμένος με τη ΝΔ από το 2000 μέχρι τον Μάιο 2012. Από τον Σεπτέμβριο του 2007 έως τον Οκτώβριο του 2009 διετέλεσε υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενώ τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2023 ήρθε δεύτερος σε ψήφους (6.732) στον ίδιο νόμο, πίσω από τον Γιώργο Γεωργαντά, με αποτέλεσμα να μην εκλεχθεί.

Με άρθρο του στην ιστοσελίδα Voria.gr, καταφέρεται κατά του νέου νομοσχεδίου της κυβέρνησης Μητσοτάκη με ακραίο λόγο, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι λυπάται «ανυπόκριτα, που δικαιώνομαι, όταν πριν 22 χρόνια εξέφρασα τους φόβους μου για τη δημιουργία του ενός φύλου (από ολίγον άνδρας, έως γυναίκα ή το αντίθετο) και την κοινωνία του ενός πέμπτου, που θα απολαμβάνει τη δημιουργία της ζωής, με τους υπόλοιπους να λαθροβιούν».

«Είναι ξεκάθαρο το πρόταγμα του άρθρου 21»

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι «η συνέχεια του ελληνισμού, με την ενσάρκωση στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του χριστιανισμού και ως παράδοση έφερε και το Σύνταγμα του 1975.

Από τα προαναφερθέντα η συνταγματική επιταγή, που αφορά τους πολίτες είναι απολύτως ταυτισμένη με την επιστήμη και το πολιτιστικό αποτύπωμα του ελληνορθόδοξου πολιτισμού.

Προφανώς και υπάρχει η πρόνοια της συνέχειας του έθνους, την κορωνίδα των εννοιών που διαπραγματεύεται το Σύνταγμα. Είναι ξεκάθαρο το πρόταγμα του άρθρου 21».

Στη συνέχεια, έρχεται στο επίμαχο σημείο που υπογραμμίζει ότι η νομοθετική πρωτοβουλία είναι -ίσως- χειρότερη από τις «Πρέσπες», και την ονοματοδοσία της Βόρειας Μακεδονίας (σ.σ έτσι λένε και στη ΝΔ πλέον τα Σκόπια).

«Προστατεύεται η οικογένεια και τα μέρη αυτής. Ο γάμος, η μητρότητα και τα τέκνα. Δεν χωρεί ερμηνεία, εκτός και αν μιλήσουμε άλλη γλώσσα ή διαστρέψουμε την επιστήμη κατά το δοκούν.

pronews.gr

Στην άστοχη και ιστορικά επικίνδυνη νομοθετική πρωτοβουλία, ίσως χειρότερη από τις “Πρέσπες”, προσπαθούν να θέσουν επιχειρήματα ψευδεπίγραφη», αναφέρει χαρακτηριστικά.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/k-kiltidis-o-gamos-ton-omofylofilon-zeygarion-einai-isos-xeiroteros-nomos-apo-ti-symfonia-ton-prespon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .