Τετάρτη, Φεβρουαρίου 21

Δύσκολες ώρες για την Άντζελα Δημητρίου: Πέθανε η μητέρα της

Δύσκολες ώρες για την Άντζελα Δημητρίου: Πέθανε η μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Άντζελα Δημητρίου. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, η πολυαγαπημένη μητέρα της τραγουδίστριας έφυγε από την ζωή σε ηλικία

96 ετών.

Η Άντζελα Δημητρίου ήταν πολύ δεμένη με την μητέρα της και είχε μιλήσει πολλές φορές για εκείνη δημοσίως, ενώ είχε ανεβάσει και κοινές τους φωτογραφίες στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

«Η μαμά μου ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ, μα πάρα πολύ, αλλά της το ξεπλήρωσα εγώ. Κάποια στιγμή της είπα πως “Θα σταματήσω από τη δουλειά και θα σε έχω στο σπίτι για να σε βάλω σε μια χρυσή πολυθρόνα”. Δεν μπόρεσα να της βάλω χρυσή, της έβαλα μια δερμάτινη όμως και καθόταν», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξής της η Άντζελα Δημητρίου.

Σε ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram είχε γράψει: «Η πρώτη λέξη που θα πω, είναι η λέξη ΜΑΝΑ! Σε ευχαριστώ μανούλα μου για όσα μου χάρισες και όσα μου έμαθες. Θέλω πάντα να σε έχω γερή και δυνατή. Είμαι περήφανη για σένα. Σ´ αγαπώ πολύ πολύ».

Σε άλλη συνέντευξή της η Άντζελα Δημητρίου είχε πει: «Θυμάμαι τη ζωή μου σαν ένα παραμύθι. Τα παιδικά μου χρόνια στο Περιστέρι ήταν τα καλύτερα και τα πιο ανέμελα. Σε ηλικία 12 ετών βγήκα στη βιοπάλη γιατί έπρεπε, γιατί η μητέρα μου με τον πατέρα μου ήταν χωρισμένοι. Έπρεπε να γίνω εγώ ο άνδρας του σπιτιού για να βοηθήσω τη μητέρα μου και τα άλλα δύο μου αδέλφια. Έγινα εγώ η δυνατή, ο άνδρας του σπιτιού, για να βοηθήσω τη μητέρα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .