Κυριακή, Φεβρουαρίου 4

Μαρία Καρυστιανού: Η φρουρά του Μητσοτακη την πέταξε έξω από το Βελλίδειο!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την μαζική δολοφονία των Τεμπών, αφού η Ευρωπαΐκή Εισαγγελία φαίνεται ότι παρεμβαίνει ενεργά σε μία υπόθεση που ντροπιάζει το έθνος και η κυβέρνηση προσπαθεί απεγνωσμένα να συσκοτίσει. Ενδεικτικό το παρασκήνιο με τον Γιάννη Ξιφαρά, τον οποίο η Ν.Δ. κρύβει κυριολεκτικά από την εξεταστική!

Οι δυο σοβαρότατες αποκαλύψεις έρχονται από την Εστία της Κυριακής.

IMG 1601

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα και το ρεπορτάζ της Μαίρης Μπενέα και της Φανής Χαρίση, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Λάμπρος Σοφουλάκης, καλείται επειγόντως από την γενική εισαγγελία της ευρωπαϊκής ένωσης, η οποία ζητεί ενημέρωση για την πορεία της έρευνας και τις εργασίες της εξεταστικής!

Εξίσου σημαντική και εξοργιστική είναι η αποκάλυψη της χαροκαμένης μάνας, Μαρίας Καρυστιανού η οποία όχι μόνο προαναγγέλλει ότι θα παραστεί στην συνεδρίαση της επιτροπής του ευρωκοινοβουλίου στις 14 Φεβρουαρίου για την υπόθεση, αλλά αποκαλύπτει ότι οι φρουροί του Μητσοτάκη την πέταξαν κυριολεκτικά έξω από το Βελλίδειο!

https://www.olympia.gr/1579531/apopsi/maria-karystianoy-i-froyra-toy-mitsotaki-mitsotaki-tin-petaxe-exo-apo-to-vellideio/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .