Σάββατο, Φεβρουαρίου 3

Πειραιας: Δεν άντεξε τον πόνο απο τον χαμό του σκύλου του και έβαλε τελος στη ζωη του

Τρεις μέρες μετά τον θάνατο του ηλικιωμένου και άρρωστου σκύλου του ο άστεγος άνδρας από την Πολωνία που ζούσε στον Πειραιά στον λόφο του προφήτη Ηλία στην Καστέλα έβαλε τέλος στη ζωή του. Αυτό έκανε γνωστό η Σοφία Χαλικιά, πρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου στον Πειραιά «Πρωτοβουλία για τα αδέσποτα».Η κα Χαλικιά με ανάρτηση της στο facebook σήμερα εξήγησε ότι ο σκύλος Ρόκυ πέθανε στις 28 Ιανουαρίου στο κτηνιατρείο της Ελένης Ραμαντάνη Τζιάκη, όπου μεταφέρθηκε σοβαρά άρρωστος.

Η κα Χαλικιά για τον άνθρωπο, τον Άνταμ, που έκλαιγε σαν παιδί πάνω από τον πεθαμένο σκύλο του και τελικά έδωσε τέλος στην ζωή του επισήμανε τα εξής:

«Ο σκυλος του Πρ. Ηλία ,ο οποίος ακολουθούσε πιστά τον Πολωνό άστεγο Άνταμ δεν ζει πια. Μετά από σύντομη ασθένεια και αφού μετεφέρθη στο κτηνιατρείο της κυρίας Τζιακη όπου διεπιστωθη η καλπαζουσα μορφή της ασθενείας του έφυγε ήσυχα όπως έζησε το Σάββατο που μας πέρασε. Ήταν ένα αδέσποτο και αγαπητό σκυλί που έζησε κοντά στον άνθρωπο Παρ όλο ότι κατά καιρούς άνθρωποι τον καταδίωκαν άδικα ….μετά μανίας.Το γεγονός μας λυπησε όλους όσους γνωρίζαμε την αφοσίωση του σκύλου προς τον άστεγο άνθρωπο.Η λύπη μας όμως είναι διπλή όταν μάθαμε ότι ο άνθρωπος αυτός , ο άστεγος, ο προβληματικός., με τα χίλια δυο ελαττώματα τρεις μέρες μετά τον θάνατο του σκύλου και αφού έκλαιγε σαν παιδί πάνω στον πεθαμένο σκύλο, έδωσε τέλος στην ζωή του μην αντέχοντας την απώλεια του.Τα σχόλια δικά σας…..».

Τι καταγγέλει η Σοφία Κρομμυδάκη σχετικά με τη διαχείριση του πτώματος του σκύλου

Με ανάρτηση της στο facebook η Σοφία Κρομμυδάκη επισήμανε τα εξής: «Σήμερα έμαθα το τραγικό τέλος μιας διδυμης διαδρομής ανθρώπου και σκυλου…Το προηγούμενο Σάββατο έφυγε από τη ζωή ο αδεσποτος σκύλος του Προφήτη Ηλία στη Καστέλα 14 χρονων…Ο Ροκυ ζούσε χρονια με τον Άνταμ τον άστεγο φίλο του…Μαζί περπατούσαν, μαζί έτρωγαν ,μαζι κοιμοντουσαν….Ήταν αυτό που λέμε αυτοκολητοι….Αυτό το ζώο όταν πέθανε άσχετοι υπάλληλοι το έριξαν στο καδο απορριμάτων και πηγε στη χωματερή …Μετα από παρέμβαση ανθρώπων που το γνώριζαν το πηραν από τη χωματερή και πήγε στο Δικεπαζ για καυση….Το τέλος στην αυλαία ήρθε όταν ο Άνταμ μη αντεχοντας την απώλεια του φιλου του και τη μοναξιά του έδωσε τέλος στη ζωή του 3 μερες μετα, όπως το είχε πει σε κάποια άτομα όταν πέθανε ο Ροκυ….Και μετά μη λέμε…ένας σκύλος είναι μωρέ….Δεν πειράζει………».

zoosos.gr

 https://www.olympia.gr/1579445/viral/peiraias-den-antexe-ton-pono-apo-ton-chamo-toy-skyloy-toy-kai-evale-telos-sti-zoi-toy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .