Δευτέρα, Φεβρουαρίου 19

Έρμη Νέα Δημοκρατία…

 

Η Ν.Δ. μετετράπη σε ΚΚΣΕ. Δηλαδή, σε Κόμμα Καπουτζίδη ΣΕργουλόπουλου 

Του Παναγιώτη Λιάκου

Δύο κρατικά -ελέω υπαρκτού μητσοτακισμού- πιστοποιημένοι διαμορφωτές άποψης είναι οι κ. Καπουτζίδης και Σεργουλόπουλος. Στους πολύμοχθους και πολυετείς αγώνες τους να οργώσουν τους νόες των ανθρώπων με τα νεοταξικά, αμερικανικής κατασκευής άροτρα,

περιλαμβάνονται τηλεοπτικές εκπομπές με κηρύγματα υπέρ της ομοφυλοφιλίας και παρουσιάσεις διοργανώσεων της Eurovision. Δεν το λες και λίγο αυτό το έργο στην εποχή μας. Επίσης, δεν θα μπορούσες να το πεις κι αταίριαστο με το εντυπωσιακό πνευματικό ανάστημα των ανδρών. Αν μη τι άλλο, σε αυτού του είδους τούς καλλιεργητές απόψεων τέτοιοι αγώνες ταιριάζουν.

Τους βλέπουμε στη φωτογραφία να βρίσκονται στα θεωρεία της Βουλής, περιχαρείς και γεμάτοι σκέρτσο (δίπλα τους ήταν ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος), και να παλαμακίζονται. Από πίσω τους, όρθιος, παλαμακιζόταν ο Αλέξης Πατέλης, ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, που έχει σώσει την οικονομία μας με τις πολύτιμες συμβουλές του (το δημόσιο χρέος της Ελλάδας, το 2023, αυξήθηκε πάνω από τα 406 δισ. ευρώ) και την κοινωνία μας με τις καίριες παρεμβάσεις του υπέρ της ομοφυλοφιλίας.

Τι ήταν ετούτο που τους προκάλεσε τέτοια χαρά και τους τράβηξε μέχρι τα θεωρεία της Βουλής; Ποιο ήταν το χαρμόσυνο γεγονός που ώθησε τα χεράκια τους να χτυπούν το ένα το άλλο και να παράγουν τον γνωστό ήχο «κλάπα-κλούπα»; Μα, τι άλλο; Η νομοθέτηση της αναγνώρισης του γάμου των ομοφυλοφίλων, του «δικαιώματός» τους να υιοθετούν παιδιά και να βρίσκουν και καμιά νοικιάρικη γυναίκα στο εξωτερικό (όχι εδώ -ας κρατάμε προσχήματα-, ας πάνε όξω) για να τους κάνει ένα παιδί αντί αμοιβής. Η Ν.Δ. μετετράπη σε ΚΚΣΕ. Δηλαδή, σε Κόμμα Καπουτζίδη ΣΕργουλόπουλου.

Πάλι καλά, να λέμε, που δεν εισήγαγαν προς ψήφιση τέτοιο νομοσχέδιο οι άθεοι αριστεριστές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι θρησκευόμενοι και παραδοσιακοί δεξιούρες της Νέας Δημοκρατίας του αυτοδημιούργητου Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι άλλο να διαλύει με μπρούτο τρόπο τον θεσμό της οικογένειας η Αριστερά και άλλο να το κάνει αβρά, αλαφροπατώντας και χαχανίζοντας, με σκέρτσο, η νεραϊδοδεξιά. Και η πρεσβεία της Βασιλίσσης Σοφίας (η αμερικανική, βρε) είναι ευχαριστημένη και οι ψηφοφόροι της «ζήτω η πατρίδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία». Ολέ!

 https://www.antinews.gr/50448/politiki/ermi-nea-dimokratia/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .