Πέμπτη, Φεβρουαρίου 15

Ελληνική Λύση: “Οι μικροί και οι ελάχιστοι φοβούνται ακόμα και τη σκιά τους” η απάντηση στον Νίκο Ανδρουλάκη

velopoulos

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά την ομιλία του στη Βουλή για το νομοσχέδιο των ομοφυλόφιλων, εξαπέλυσε πυρά εξαπέλυσε εναντίον του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κ. Βελόπουλου κάνοντας λόγο για ανίερη συμμαχία μαζι με τη ΝΔ για να υπονομεύσουν τον επικεφαλής της Αρχής Απορρήτου, κ. Ράμμο.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον κ. Βελόπουλο:

“Η μοναδική απάντηση που μπορεί να δοθεί στον κο. Ανδρουλάκη και στην πολιτική του σύγχυση, είναι η δήλωση ενός ανθρώπου που τον ξέρει πολύ καλά.

Οι μικροί και οι ελάχιστοι φοβούνται ακόμα και την σκιά τους. Αυτό τα λέει όλα για τον κο. Ανδρουλάκη, το ύφος του, αλλά κυρίως το πολιτικό του θάρρος.

Αυτό που μπορούμε να του πούμε είναι ξεκάθαρο: ότι η Ελληνική Λύση, στο ψήφισμα που ο ίδιος ήθελε να ψηφίσουμε, «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» δεν θα μπορούσε να προσυπογράψει ποτέ, ούτε να γίνουμε συνήγοροι του εθνικού μηνυτή, του Δημητρά.

Ας αφήσει αυτά ο κος. Ανδρουλάκης, τα συκοφαντικά για την Ελληνική Λύση και ας κοιτάξει γύρω του τους βουλευτές του. Ο ίδιος υπεραμύνεται ενός νομοσχεδίου σήμερα, το οποίο οι βουλευτές του δεν το ψηφίζουν. Άρα λοιπόν και μικρός και ελάχιστος είναι πολιτικά”.

 

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%9b%cf%8d%cf%83%ce%b7-%ce%9f%ce%b9-%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%81%ce%bf%ce%af-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%ce%ac%cf%87%ce%b9%cf%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .