Παρασκευή, Φεβρουαρίου 2

«Ουδετερόφιλοι κηδεμόνες»

 Επιστολή της Ιεράς Συνόδου προς τους βουλευτές για τα ομόφυλα ζευγάρια

Επιστολή με αποδέκτες τους βουλευτές απέστειλε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην οποία αναλύονται οι λόγοι για τους οποίους οι 300 της Βουλής θα πρέπει να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Στην επιστολή αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «το νομοσχέδιο καταργεί την πατρότητα και τη μητρότητα, ουδετεροποιεί τα φύλα και μετατρέπει τους γονείς από πατέρα και μητέρα σε ουδετερόφιλους κηδεμόνες».

Πιοσυγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρεται: «Το νομοσχέδιο καταργεί την πατρότητα και τη μητρότητα, ουδετεροποιεί τα φύλα στο πλαίσιο της σχέσης γονέων και παιδιών, μετατρέπει τους γονείς από πατέρα και μητέρα σε ουδετερόφιλους κηδεμόνες και τοποθετεί τα δικαιώματα ομοφυλόφιλων ενηλίκων πάνω από τα συμφέροντα των μελλοντικών παιδιών, που θα επιτρέψει να έχουν ως γονείς ομόφυλα ζευγάρια και θα μεγαλώσουν χωρίς πατέρα ή μητέρα, σε ένα περιβάλλον σύγχυσης των ρόλων των δύο φύλων».

Σχετικά με την παρένθετη κύηση, υποστηρίζεται: «Ενώ προβλήθηκε ότι το νομοσχέδιο σιωπά και δεν επιτρέπει την παρένθετη κύηση υπέρ ζευγαριών ανδρών, προβλέπονται αντιφατικές ρυθμίσεις ότι θα αναγνωρίζεται στην Ελλάδα η απόκτηση παιδιών με παρένθετη κύηση, εάν καταχωρίσθηκε σε αλλοδαπό κράτος που την επιτρέπει».

Δείτε την επιστολή:


 

https://www.zougla.gr/greece/epistoli-tis-ieras-synodou-pros-tous-vouleftes-gia-ta-omofyla-zevgaria/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .