Σάββατο, Φεβρουαρίου 24

Ατιμη κοινωνία


Οτι δεν έχω ακόμη πάθει καρδιακό ή εγκεφαλικό επεισόδιο με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας το οφείλω αποκλειστικώς και μόνο στους γιατρούς μου, οι οποίοι, όντες αστέρια στον τομέα τους, με έχουν θωρακίσει να αντέχω ακόμα και τα μέτρα για την (μη) υγεία του κ. Αδωνη.

Αλλά είναι μερικά πράγματα που δεν καταπίνονται. Παραδείγματος χάριν, βγαίνει ο κ. Κούγιας και καταγγέλλει ότι υπάρχει εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο και ουδείς ασχολείται. Βγαίνει ο κ. Αλαφούζος και καταγγέλλει ότι έχουμε ένα άχρηστο υπουργείο Αθλητισμού το οποίο δεν ξέρει τι του γίνεται και ότι υπάρχουν θυγατρικές ομάδες, και δεν κουνιέται φύλλο. Ολα αυτά τα ωραία και… μηδέν παρεξήγηση.

Ηθελα να ρωτήσω άπαντα αρμόδιον: Αν έκανα εγώ τέτοιες καταγγελίες, τι θα γινόταν; Θα με τραβούσαν και θα διέταζαν ΕΔΕ εναντίον μου, όπως κάνουν κατά των αστυνομικών που, προσπαθώντας να προστατευτούν από το αληταριό, ρίχνουν και καμιά σφαλιάρα.

Τώρα, όμως, «ο καθένας έχει τις απόψεις του» και μη μας ενοχλείτε άλλο, περικαλώ, διότι έχουμε και δουλειές. Λάσπη στον ανεμιστήρα, λοιπόν, και εξαρτάται ποιος ο… λασπίζων. Τα ‘χεις, κύριος; Λες ο,τι γουστάρεις και μηδέν εις το πηλίκον και καλώς ειπώθηκαν. Δεν τα ‘χεις; Περάστε δι’ ένα περγαμόντο και να μην το ξανακάνετε. Ατιμη κοινωνία κ.λπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .