Τρίτη, Φεβρουαρίου 20

Θερμή υποδοχή των αγροτών απο τους πολίτες σε Ομονοια και Συνταγμα

Θερμή υποδοχή των αγροτών απο τους πολίτες σε Ομονοια και Συνταγμα ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, προκειμένου να εμψυχώσουν τους αγρότες στον αγώνα τους.


Αγρότες από όλη την Ελλάδα έκανα σήμερα απόβαση με τα τρακτέρ τους στο κέντρο της Αθήνας και παρατάχθηκαν μπροστά από τη Βουλή, διεκδικώντας πρόσθετα μέτρα για την επιβίωσή τους, την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτακης αρνείται να προσφέρει περισσότερα για την ενίσχυση του πιο σημαντικού κλάδου.

6123303

«Χωρίς εμάς τι θα φας;» γράφουν τα πλακάτ των αγροτών που έφτασαν στην πλατεία Συντάγματος ενόψει του παναγροτικού συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας που είναι προγραμματισμένο για τις 18:30. Μάλιστα, μπροστά από τη Βουλή στήθηκε συμβολικά ένα φέρετρο με το μήνυμα «Σήμερα πέθανε η κτηνοτροφία».

6123147

6123189

6123195

6123326

6123246

Αρκετοί από τους πολίτες που βρέθηκαν στο κέντρο κατά την άφιξη των τρακτέρ, στάθηκαν να παρακολουθήσουν την είσοδο του κονβόι στο κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ πολλοί ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, προκειμένου να εμψυχώσουν τους αγρότες στον αγώνα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .