Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23

Βόμβες από Αντώναρο: «Θα τους πάρει τα σώβρακα» – Έρχονται εκπλήξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

«Οι απέναντι αιφνιδιάστηκαν. Συσκέπτονται και τηλεφωνιούνται», σημειώνει μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Αντώναρος

Αντώναρο

Την άποψη του για τις καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε ο Ευάγγελος Αντώναρος με μια αινιγματική ανάρτηση που είχε προβλέψεις, αιχμές και…

εκπλήξεις.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά πως η αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστεί και πως στο τέλος του δρόμου ο μεγάλος κερδισμένος θα είναι ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ειδικότερα όπως σημειώνει ο Ε. Αντώναρος ο Στέφανος Κασσελάκης θα κάνει και άλλες εκπλήξεις έως ότου στηθούν οι νέες κάλπες και σχολιάζει πως οι «απέναντι αιφνιδιάστηκαν».

Αντώναρος: Η ανάρτηση για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

«Ο @skasselakis σήκωσε το γάντι κι είπε “βρείτε μου αντίπαλο” και πάμε στις κάλπες.

Όχι γιατί του το “υπέδειξε” ο Τσίπρας με την δήλωσή του.

Οι δικές μου πληροφορίες έλεγαν από χθες ότι είχε πάρει απόφαση να κάνει τη λεγόμενη φυγή προς τα μπρος φέρνοντας προ τετελεσμένων τους ναπολεοντίσκους, τους κουμανταδόρους, τους αμφισβητίες εντός των τειχών. Το είχα πει άλλωστε σε πρωινή ραδιοφωνική μου συνέντευξη πολλές ώρες πριν τη δήλωση Τσίπρα.

Μέχρι να στηθούν οι νέες κάλπες — αυτή την εκτίμηση κάνω — θα πρέπει να περιμένουν κι άλλες εκπλήξεις από τον Κασσελάκη. Ενδεχομένως κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Οι απέναντι αιφνιδιάστηκαν. Συσκέπτονται και τηλεφωνιούνται διαρκώς τις τελευταίες τρεις ώρες. Δεν θα τα βρουν εύκολα μεταξύ τους. Δεν θα μπορέσουν να βρουν αντίπαλο υποψήφιο κοινής αποδοχής. Τα εγώ κάποιων είναι μεγαλύτερα από τα μυαλά που κουβαλάνε.

Η πρόβλεψη μου: Ο σημερινός πρόεδρος θα τους πάρει τα σώβρακα. Όπως έστρωσαν έτσι ας κοιμηθούν τώρα.
Τους βρήκε απροετοίμαστους».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .