Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας κατά τη διάρκεια συνέντευξής του μίλησε για τα φτωχικά παιδικά του χρόνια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «από το κόμπλεξ μου που δεν είχαμε σπίτι, μέναμε σε υπόγεια, ήθελα να γίνω πλούσιος για να κάνω σπίτια και να πάρω αυτοκίνητα».

Όπως είπε αυτό τον έκανε να θέλει να γίνει πλούσιος ώστε να αγοράσει πολλά σπίτια, τα οποία όμως δυστυχώς, δεν επισκέπτεται σχεδόν ποτέ λόγω έλλειψης χρόνου.

«Από το κόμπλεξ μου που δεν είχαμε σπίτι, μέναμε σε υπόγεια, ήθελα να γίνω πλούσιος για να κάνω σπίτια και να πάρω αυτοκίνητα. Και είμαι ισορροπημένος γιατί αυτό έγινε με έναν υγιή τρόπο.

Δε βρήκα χρόνο για να κάνω διακοπές, να ευχαριστηθώ τα σπίτια μου. Λόγω του κόμπλεξ που σας είπα, έχω σπίτια σε όλη την Ελλάδα, έχω τα ωραιότερα σπίτια, από την Κρήτη μέχρι τους Οθωνούς, στη Μύκονο, το Μεγανήσι. Δεν έχω πάει ποτέ» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Πρόσθεσε: «Ζήτημα να πηγαίνω κανένα Σαββατοκύριακο. Μου ζητάνε να τα νοικιάσω και δε θέλω να μπει κάποιος να κοιμηθεί μέσα. Μου ζητάνε να τα πουλήσω και λέω όχι γιατί θέλω να τα βλέπω.

Το κόμπλεξ του φτωχού, επειδή δεν είχαμε περιουσία και τη μοναδική περιουσία που είχε ο πατέρας μου μας την πήραν οι τοκογλύφοι, είναι πάρα πολλά ακίνητα.

Δε μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτό. Δεν ξέρω αν αυτό ήταν σωστό ή όχι και δε ξέρω αν είναι σωστό να αφήσεις και μεγάλη περιουσία στα παιδιά σου.

Δε μου άρεσε να έχω λεφτά στην τράπεζα. Μόλις μάζευα πέντε δεκάρες, πήγαινα και αγόραζα ένα οικόπεδο, ένα σπίτι, να έχω το ωραιότερο γραφείο της Αθήνας».

Όταν ο Αλέξης Κούγιας έκλαψε λέγοντας στα παιδιά του πως δεν θα μένουν πλέον μαζί

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο γνωστός ποινικολόγος αποκάλυψε ότι έκλαψε όταν έπρεπε να πει στα παιδιά του ότι δεν θα έμεναν στο ίδιο σπίτι.

«Εγώ δεν κλαίω εύκολα. Είχα πολλά χρόνια να κλάψω. Την ημέρα που έπρεπε να πω στα παιδιά μου, ήταν 2 και 5 ετών τότε, ότι από εδώ και πέρα δεν θα κοιμόμαστε μαζί και δεν θα ξυπνάμε μαζί, με έπιασαν τα κλάματα.

Και ο γιος μου, που τώρα τελειώνει την Νομική Αθηνών, με πήρε αγκαλιά και μου είπε “να ξέρεις θα ζητάμε από την μαμά να σε βλέπουμε κάθε ημέρα”. Και έγινε» εξομολογήθηκε ο Αλέξης Κούγιας.

«Έγινε γιατί το οργάνωσα. Για να εξαγοράσω την ελευθερία να βλέπω κάθε ημέρα τα παιδιά μου, αμέσως δέχτηκα να νοικιάσω ένα σπίτι εκεί πέρα στην Βουλιαγμένη και συγχρόνως να πληρώνω τα πάντα.

Όμως συγχρόνως είχα το δικαίωμα οποιαδήποτε ώρα από το μεσημέρι και μετά, να πηγαίνω να βλέπω τα παιδιά. Και τα έβλεπα κάθε ημέρα. Να τα πάω στο γήπεδο, στο μπαλέτο, στην κολύμβηση, στα παιδικά πάρτι» πρόσθεσε.pronews.gr