Κυριακή, Φεβρουαρίου 4

Στους ιερούς ναούς της χώρας διαβάστηκε η εγκύκλιος κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών

uhierhir

Σήμερα στην πρωινή λειτουργία στις εκκλησίες διαβάστηκε η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου για τα ομόφυλα ζευγάρια, στην οποία εκφράζεται η έντονη αντίθεση με το εν λόγω νομοσχέδιο.

Την αντίθεσή της για το νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη που αφορά τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών τονίζει η Εκκλησία της Ελλάδος στο κείμενο που διαβάζεται την Κυριακή το πρωί σε όλους τους ιερούς ναούς της Ελλάδας αυτή την Κυριακή.

Στην εγκύκλιο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «ὁ λεγόμενος «γάμος τῶν ὁμοφυλοφίλων» εἶναι ἀνατροπή τοῦ Χριστιανικοῦ Γάμου καί τοῦ θεσμοῦ τῆς πατροπαράδοτης ἑλληνικῆς οἰκογένειας».

 H Ιερά Σύνοδος εξηγεί ότι προωθείται η κατάργηση της πατρότητας και της μητρότητας και η μετατροπή τους σε ουδέτερη γονεϊκότητα. Παράλληλα η Εκκλησία τονίζει ότι η παρένθετη μητρότητα θα δώσει κίνητρα για την εκμετάλλευση των γυναικών και την αλλοίωση του ιερού θεσμού της οικογένειας.
ekklisiaa.jpg
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .