Πέμπτη, Φεβρουαρίου 8

Χάρης Ακριτίδης – Σκληρές κουβέντες για την Όλγα Κιουρτσάκη: «Έσερνε την Άντζελα από τη μύτη, απαιτούσε τα πάντα»

akritidis

Ο Χάρης Ακριτίδης πήρε θέση στη διαμάχη μεταξύ Άντζελας Δημητρίου και Όλγας Κιουρτσάκη.

«Η Ολγα έσερνε την Αντζελα από τη μύτη. Αυτή η “σιδηρά κυρία” του τραγουδιού, που κρατούσε στα χέρια της όλο το καλλιτεχνικό σχήμα και τράνταζε τις πίστες, ήταν “φτερό στον άνεμο”

στα χέρια της κόρης της, την οποία λατρεύει παθολογικά. Σας το λέω με την ευθύνη ενός ανθρώπου που έμενε μαζί με την Άντζελα Δημητρίου από το πρωί που ξυπνούσαμε έως το βράδυ. Μόνο που δεν κοιμόμασταν μαζί! Τόσο κολλητή παρέα κάναμε. Ηταν η περίοδος που η Αντζελα έχασε αιφνίδια σε δυστύχημα τον αδερφό της και ούρλιαζε σαν τρελή στην παραλία της Μυκόνου», είπε αρχικά ο Χάρης Ακριτίδης.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a7%ce%ac%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%91%ce%ba%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82-%ce%a3%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%b2%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b3/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .