Πέμπτη, Φεβρουαρίου 8

«Τι ισορροπία μπορεί να έχει ένα παιδί, όταν η μάνα του είναι άνδρας;»

Το περιβόητο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια σχολίασε η ηθοποιός Πωλίνα Γκιωνάκη, εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή της στα περί τεκνοθεσία...


Το περιβόητο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια σχολίασε η ηθοποιός Πωλίνα Γκιωνάκη, εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή της στα περί τεκνοθεσίας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» είπε χαρακτηριστικά:


«Είμαι αντίθετη στο να παίρνουν μια παρένθετη μητέρα για να κάνουν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι. Το βρίσκω εγωιστικό, “θέλω ένα παιδί και πρέπει να το έχω”. Δεν έχουν ερωτηθεί αυτά τα παιδιά και θα έπρεπε οι ίδιοι να σκεφτούν τι θα γίνει αύριο που θα μεγαλώνουν τα παιδιά με δύο άντρες που ο ένας θα είναι η μαμά κι ο άλλος θα είναι ο μπαμπάς. Τι bullying μπορεί να υποστούν αυτά τα παιδιά στο σχολείο;».
Και πρόσθεσε: «Τι ισορροπία μπορεί να έχει ένα παιδί, όταν η μάνα του είναι άνδρας; Νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει λίγο, γι’ αυτό και η φύση μας εκδικείται. Το περιβάλλον το έχουμε καταστρέψει, σε λίγο οι άντρες θα κάνουν επεμβάσεις να βάλουν μήτρα για να κάνουν παιδιά. Τα βρίσκω έξω από τη φύση όλα αυτά».

Ακόμη αναφέρθηκε και στη διαδικασία της υιοθεσίας. «Όταν δεν μπορεί να πάρει ένα παιδί μια “φυσιολογική” οικογένεια, όπως την είχαμε μάθει μέχρι σήμερα, με πόση ευκολία θα τα δώσουμε σε ομόφυλα ζευγάρια; Πώς θα γίνουν τα πράγματα;».

 http://www.press-gr.com/2024/02/blog-post_71.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .