Δευτέρα, Φεβρουαρίου 12

Σάλος με αυτο που έκανε ο Μητσοτακης στο Τικ Τοκ

 

Όπως έχει καθιερώσει επικοινωνιακά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα προχώρησε σε μια ανάρτηση στο TikTok όπου ασχολήθηκε με την τρομακτική αύξηση στα ενοίκια.

Αφού συμπέρανε το φοβερό «στην αγορά των ενοικίων λειτουργεί ο κανόνας της προσφοράς και της ζήτησης. Η ζήτηση για ενοίκια είναι πολύ μεγαλύτερη από την προσφορά», συμπλήρωσε ότι ο κατώτατος μισθός είναι αυξημένος κατά 20%, αλλά «τα ενοίκια έχουν αυξηθεί περισσότερο».

Ανέφερε ότι υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια παλιάς κατασκευής τα οποία παραμένουν κλειστά και δεν έχουν επισκευαστεί, ενώ την ίδια ώρα έχει εκτοξευτεί η βραχυχρόνια μίσθωση, δηλαδή το AirBNB και η Golden Visa.

Όπως είπε η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το πρόβλημα: «Βοηθάμε ιδιοκτήτες να ανοίξουν τα κλειστά διαμερίσματα όπως το ανακαινίζω εξοικονομώ και ανακαινίζω ενοικιάζω αλλά και μέσα από γενναίες φορολογικές δηλώσεις. Κτίρια και οικόπεδα που κάθονται μέσω του θεσμού κοινωνικής αντιπαροχής μπορούν να φτιαχτούν νέα σπίτια. Μέτρα και περιορισμούς στο airbnb ενώ αυξήθηκε και το κόστος της Golden Visa».

Ανέφερε ακόμη ότι την επόμενη τριετία θα υπάρχουν υπερσύγχρονες φοιτητικές εστίες για 8.000 φοιτητές.

facebook sharing button

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .