Σάββατο, Φεβρουαρίου 3

Μάλλον ο Γεωργιάδης ζει σε άλλο κόσμο! "Δημογραφική κρίση έχει όλος ο Δυτικός Κόσμος"


Μάλλον ζείτε σε αλλο κόσμο. Δημογραφική κρίση έχει όλος ο Δυτικός Κόσμος και είναι πρόβλημα στο οποίο εύκολη λύση δεν υπάρχει.

Τα ίσα δικαιώματα δεν είναι ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα αλλά Δύση. Μπορείτε να σας αρέσει αυτά που κάνουν στο Ισλάμ αλλά με μας σχέση δεν έχετε. Διεθνώς η Ελλάδα έχει πλέον σεβασμό από τους πάντες, από παρίας παράδειγμα προς μίμηση.

Επιδόματα δίνουμε τόσα όσα χρειάζεται για να διατηρείται η Κοινωνική Συνοχή αλλά ακόμη και στους δείκτες φορολογικής ελευθερίας του Κεφιμ συνεχώς πάμε καλύτερα. Τέλος οι Σχολές είναι υπό κατάληψη διότι σπάμε το κατεστημένο τους με τον νόμο μας. Ε δεν θα πανηγύριζαν κιόλας αλλά η εξεταστική δεν θα χαθεί για κανέναν. Αν όλα αυτά σας προκαλούν απέχθεια με συγχωρείτε αλλά να πάτε να το κοιτάξετε
Πέρασαν πάρα πολλά χρόνια για να μπορεί ένας πολιτικός στην Ελλάδα να ανεβάζει μία φωτό σαν και αυτήν και η πλειοψηφία της Κοινωνίας να συμφωνεί. Χάσαμε πολλά χρόνια σε έναν ανόητο και επιβλαβή για τα εθνικά μας συμφέροντα αντιαμερικανισμό και είναι μεγάλο κέρδος για την Ελλάδα μας, που όλα αυτά πλέον τα αφήσαμε πίσω μας

 https://taxalia.blogspot.com/2024/01/blog-post_8645.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .