Πέμπτη, Φεβρουαρίου 15

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Δύσκολες ώρες για τον «Τίμο Δράκο» – Κατέρρευσε από τα οικονομικά βάρη

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Δύσκολες ώρες για τον «Τίμο Δράκο» – Κατέρρευσε από τα οικονομικά βάρη

Δύσκολες ώρες περνά ο ηθοποιός Ανδρέας Ανδρεόπουλος, καθώς κατέρρευσε από τα οικονομικά βάρη και πλέον ζει στο «Σπίτι του ηθοποιού».

Ο ίδιος μίλησε για το πώς κατέληξε να ζει εκεί και αναφέρθηκε με τα πιο όμορφα λόγια στην Άννα Φόνσου.

«Έβγαλα χρήματα από το επάγγελμα. Δεν έγινα ποτέ πλούσιος, ζούσα αξιοπρεπώς. Τον τελευταίο καιρό είχα κάποιες αναποδιές και ατυχίες, που δεν θα ήθελα να τις αναφέρω δημοσίως.

Στο Σπίτι του Ηθοποιού ζω περίπου έναν χρόνο. Εδώ μέσα νιώθω τη ζεστασιά και τη θαλπωρή. Όμως δεν μπορώ να πω ότι νιώθω σαν τη ζεστασιά του δικού μου, πατρικού σπιτιού. Φιλοξενούμαι. Δεν μπορείς να ανταλλάξεις έτσι εύκολα τα συναισθήματα.

Η Άννα Φόνσου με έψαξε και με βρήκε όταν της είπαν ότι είχα πρόβλημα. Η Άννα είναι ένα πλάσμα που δεν μπορείς να το συγκρίνεις με κανένα άλλο», είπε ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος. 

 https://www.enikos.gr/lifestyle/andreas-andreopoulos-dyskoles-ores-gia-ton-timo-drako-katerrefse-apo-ta-oikonomika-vari/2107522/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .