Δευτέρα, Φεβρουαρίου 5

Η Άντζελα Δημητρίου εξομολογείται: «Ήταν ένα δηλητήριο που μέρα με τη μέρα μεγάλωνε»

dimitriooyange

Η Άντζελα Δημητρίου έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Νίκο Γεωργιάδη και το περιοδικό ΟΚ όπου μίλησε ανοιχτά για τη ρήξη στη σχέση της με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της,

Φώτη Λώση.

Μεγαλώνοντας γίνεσαι πιο ανθεκτική ή πιο ευαίσθητη;

Προσπαθώ να βάλω έναν τοίχο, αλλά νομίζω ότι ο τοίχος αυτός θα γκρεμιστεί γιατί είμαι τόσο ευαίσθητη, τόσο καλή, τόσο δοτική. Πιάνω τον εαυτό μου στο κρεβάτι να κλαίει. Από την άλλη λέω «δεν πρέπει να ζήσεις; Δεν πρέπει να συνεχίσεις τη ζωή σου; Εσύ δεν τα έφτιαξες όλα αυτά; Δεν σου ανήκουν; Ανήκουν αλλού; Όχι. Ανήκουν σε μένα όσο ζω». Όταν φύγω από αυτή τη ζωή, θα ανήκουν κάπου αλλού. Πρέπει να κρατάω εγώ τα ηνία, όχι κάποιος άλλος. Σίγουρα ήταν λάθος μου που έδειξα περισσότερη εμπιστοσύνη σε ανθρώπους δικούς μου, πιστεύοντας ότι με αγαπάνε. Εκεί ήρθε η εκμετάλλευση. Να σε θέλουν κλεισμένη, να σου λένε «μη μιλάς εδώ», «μη μιλάς εκεί». Ένιωθα εγκλωβισμένη. Υποτίθεται ότι αυτό ήταν μια ασπίδα για μένα. «Εσύ δεν μπορείς να μιλάς ούτε στο τηλέφωνο, είσαι η Άντζελα Δημητρίου, πρέπει να προσέχεις την εικόνα σου» μου έλεγαν. Ο καλλιτέχνης όμως πρέπει να μπορεί να επικοινωνεί με το κοινό του. Ο κόσμος μού λέει ότι με αγαπάει γιατί δεν είμαι δήθεν, είμαι δοτική και αυθόρμητη. Αυτό όμως δεν άρεσε σε κάποιους.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .