Τρίτη, Φεβρουαρίου 27

ΝΕΑ ΛΗΣΤΕΙΑ! ΒΑΖΟΥΝ χέρι στις (τραπεζικές) καταθέσεις των Ευρωπαίων...

Maria Denaxa Αφού ξεκοκάλισαν τα ασημικά, σειρά τώρα θα πάρουν οι καταθέσεις των Ευρωπαίων! Το θρίλερ που λέγεται Ευρώπη έχει και συνέχεια =...

Αφού ξεκοκάλισαν τα ασημικά, σειρά τώρα θα πάρουν οι καταθέσεις των Ευρωπαίων! Το θρίλερ που λέγεται Ευρώπη έχει και συνέχεια =>  
«Δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ βρίσκονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των Ευρωπαίων. Οι προτάσεις μου για την αξιοποίησή τους υπέρ της κλιματικής μετάβασης, των επιχειρήσεων και της κυριαρχίας μας» 
Μπρουνό Λεμέρ Υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας


Η ΕΕ βάζει στο στόχαστρο τις τραπεζικές καταθέσεις των Ευρωπαίων πολιτών προκειμένου να αντιμετωπίσει την «κλιματική αλλαγή», όπως αναφέρει ο Μπρουνό Λεμέρ.
Ο υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ βρίσκονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των Ευρωπαίων. Οι προτάσεις μου για την αξιοποίησή τους υπέρ της κλιματικής μετάβασης, των επιχειρήσεων και της κυριαρχίας μας». 

 http://www.press-gr.com/2024/02/blog-post_177.html

Κι ο νοών νοείτω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .