Δευτέρα, Φεβρουαρίου 5

Καμπάνιες για ακρίβεια και στέγαση ξεκινά ο ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ο Κασσελάκης στην ΠΓ του κόμματος

Καμπάνιες για ακρίβεια και στέγαση ξεκινά ο ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ο Κασσελάκης στην ΠΓ του κόμματος 

Φωτογραφία: eurokinissi
Σε εξέλιξη η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Τους 4 άξονες του εθνικού σχεδίου για το ελληνικό όνειρο παρουσίασε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την εισήγησή του στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην ανασυγκρότηση του κράτους, ώστε αυτό να καταστεί αποδοτικό και λειτουργικό, την ευημερία και πρόοδο για όλους, σε μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης και πολιτιστικής δημιουργίας, και σε μια πατριωτική και υπερήφανη Εξωτερική Πολιτική.

Ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέχεια της εισήγησής του τόνισε ότι: «Η κοινωνία περιμένει πολλά από εμάς. Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων τα περνάει δύσκολα. Η ακρίβεια και η κερδοσκοπία είναι το νούμερο ένα πρόβλημα της κοινωνίας. Ταυτόχρονα, η κατάσταση στο ΕΣΥ χειροτερεύει από μέρα σε μέρα. Η ρύθμιση για τα απογευματινά χειρουργεία ουσιαστικά διαλύει το ΕΣΥ. Οι υποδομές του συστήματος υγείας, που χρηματοδοτήθηκαν από τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, εκχωρούνται στους ιδιώτες. Εμπορευματοποιείται το ΕΣΥ, δημιουργούνται 2 ταχύτητες ασθενών».

Όσον αφορά τα μη κρατικά Πανεπιστήμια και τις κινητοποιήσεις των αγροτών σημείωσε: «Δεν είναι το πρόβλημα της παιδείας της χώρας μας, ότι δεν υπάρχουν ιδιωτικά πανεπιστήμια. Η πανεπιστημιακή κοινότητα έχει δίκιο που αντιδρά, που κινητοποιείται, που διαδηλώνει. Ο Μητσοτάκης φοβάται την αντίδραση των νέων ανθρώπων. Έφτασε στο σημείο, ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου των υποκλοπών, να παρομοιάζει τους φοιτητές με ληστές. Την ίδια στιγμή, φοβάται και τον αγροτικό κόσμο. Και προσπαθεί να κοροϊδέψει τους αγρότες. Ακόμα και τους αγρότες της Θεσσαλίας. Τώρα θυμήθηκε ότι η αναστολή διακοπών του ηλεκτρικού ρεύματος σε πλημμυροπαθείς αγρότες δεν έχει ακόμα ψηφιστεί από τη βουλή. Εμείς έχουμε προτείνει συγκεκριμένα μέτρα για τη μείωση του κόστους παραγωγής. Οι προτάσεις που καταθέσαμε είναι κοστολογημένες και στο πλαίσιο των δημοσιονομικών δυνατοτήτων της χώρας.Σήμερα συναντήθηκα με τη ΓΣΕΕ και την ομοσπονδία εργαζομένων επισιτισμού τουρισμού. Ο κόσμος της εργασίας πρέπει να είναι πάντα στο επίκεντρο των προσπαθειών μας και των αγώνων μας. Γιατί ο στόχος μας είναι η ευημερία και η πρόοδος για όλους»

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε έναν απολογισμό των παρεμβάσεων που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα από τον ίδιο αλλά και συνολικά τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σήμανε την έναρξη της καμπάνιας για την ακρίβεια, αλλά και τη στεγαστική κρίση, παρουσιάζοντας συνοπτικά τα μέτρα.

Ενημέρωσε επίσης την Πολιτική Γραμματεία ότι διερευνάται η δυνατότητα για την διεξαγωγή των εκλογών σε Οργανώσεις Μελών, Νομαρχιακων Επιτροπών και συνέδρων με υβριδικό μοντέλο ηλεκτρονικής και φυσικής παρουσίας σηματοδοτώντας τον εκσυγχρονισμό και την ψηφιακή μετάβαση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

https://www.dnews.gr/eidhseis/politikes-eidhseis/459307/kampanies-gia-akriveia-kai-stegasi-ksekina-o-syriza-anefere-o-kasselakis-stin-pg-tou-kommatos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .