Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23

Ευκαιρία να τρουπωσει στον Συριζα βρήκε ο ΠΡΕΣΠΑΣ Νίκος Κοτζιάς


Στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΡΑΤΤΩ, Νίκος Κοτζιάς, και πρωτεργάτης της Συμφωνίας των Πρεσπών, που ψάχνει τρόπο πάση θυσία να επιστρέψει στα πολιτικά πράγματα.

Γι’ αυτό και στον χαιρετισμό του μίλησε για «την ανάγκη συγκρότησης ενός μετώπου αντίστασης

και συστράτευσης, ένα μεγάλο δημοκρατικό και αριστερό μέτωπο».

Και πρότεινε στο συνέδριο «άμεσα όλοι μας και από κοινού να δεσμευτούμε ότι μια κυβέρνηση της αναγέννησης που θα έρθει, θα καταργήσει κάθε αντισυνταγματικό νόμο που επιβάλλει το σημερινό καθεστώς».

«Η αριστερά και όλος ο προοδευτικός χώρος έχει ανάγκη από σχέσεις εμπιστοσύνης χωρίς ταλαντεύσεις, με σταθερό προσανατολισμό στην αξιοποίηση όλων των δημοκρατικών δυνάμεων και φοβάμαι ότι καθυστερούμε. Πρέπει να κάνουμε σημαντικά βήματα στην αποκατάσταση ενός δημοκρατικού διαλόγου ανάμεσα στις διαφορετικές προοδευτικές δυνάμεις, να εντείνουμε την προσπάθεια διαμόρφωσης μετώπων απέναντι στα προβλήματα της καθημερινότητας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .