Δευτέρα, Φεβρουαρίου 12

«Πώς θα τρώμε;»! Έρχεται η μεγαλύτερη παγίδα όλων των εποχών

Πόσες και πόσοι θα την «πατήσουν»;

Ευρωπαίοι αγρότες και τα τρακτέρ τους κατέβηκαν στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες την περασμένη εβδομάδα για να διαμαρτυρηθούν για το «καθαρό μηδέν» και άλλες κυβερνητικές πολιτικές

που είπαν ότι απειλούν τα προς το ζην. Ο συγγραφέας, Seamus Bruner, είπε στον Defender, το οποίο αναρωτιέται «πώς θα τρώμε;» ότι οι «ελεγκτάρχες» θέλουν να αναλάβουν το παγκόσμιο σύστημα τροφίμων, δικαιώνοντας και εκείνος τον Λιακόπουλο που εδώ και τόσα χρόνια γράφει πως στόχος της παγκόσμιας εξουσίας είναι το να καταστραφούν η παραδοσιακή γεωργία και κτηνοτροφία και να αναλάβουν οι πολυεθνικές, με τρόφιμα εργαστηρίου, τον έλεγχο της διατροφής! Ποιά λύση, όμως προτείνεται εναντίον όλου αυτού και γιατί είναι παγίδα, όπως πάλι ο Λιακόπουλος έχει γράψει και πει;;;

Ο Seamus Bruner, συγγραφέας του « Controligarchs : Exposuring the Billionaire Class, their Secret Deals, and the Globalist Plot to Dominate Your Life», είπε ότι οι εξεγέρσεις είναι άμεσο αποτέλεσμα των προσπαθειών ελέγχου του παγκόσμιου συστήματος τροφίμων από ελίτ (σ.σ. υπαλλήλων) που εργάζονται μέσω θεσμών όπως το Εύρω-Κοινοβούλιο, τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF).

«Είναι ένας ολοκληρωτικός πόλεμος κατά των αγροτών από πολυεθνικούς γεωργικούς ομίλους ετερογενών δραστηριοτήτων υπό το πρόσχημα της σωτηρίας του πλανήτη», είπε ο Bruner στο The Defender . Ο πόλεμος στοχεύει κυρίως «την μικρής κλίμακας, μικροϊδιοκτητών, οικογενειακή αγροτική βιομηχανία», είπε (σ.σ. Γενικά την παραδοσιακή γεωργία και κτηνοτροφία).

Οι αγρότες ξεσηκώνονται ενάντια στο «καθαρό μηδέν και την Ατζέντα 2030 », είπε ο Μπρούνερ, επικαλούμενος πολιτικές που χαρακτηρίζονται από περιορισμούς στα λιπάσματα έως μειώσεις μεθανίου που αναγκάζουν τους μικρούς αγρότες να λειτουργούν με ζημία.

Ο Μπρούνερ παραδέχτηκε ότι οι παγκοσμιοποιητές προωθούν τα τρόφιμα εργαστηρίου. Ωστόσο, είπε ότι ο Νο. 1 στόχος τους είναι να «μεταφέρουν την εξουσία και τον έλεγχο μακριά από χώρες, μακριά από ιδιώτες προς διεθνείς οργανισμούς και εταιρείες που ελέγχουν τα πάντα».

«Ελέγχεις το φαγητό, ελέγχεις τους ανθρώπους», είπε. «Και όταν θέτουν εκτός επιχείρησης τον τοπικό αγρότη και τον αντικαθιστούν με ένα εργοστάσιο που ανήκει σε μια πολυεθνική εταιρεία, δεν έχετε πλέον τον έλεγχο του συστήματος διατροφής σας».

 

Ποιά η λύση-παγίδα;;;

 

Για να ανακτήσει η ανθρωπότητα την δύναμή της, ο Bruner είπε ότι «τα προβλήματα που προκαλούνται από παγκόσμιες δυνάμεις πρέπει να καταπολεμηθούν σε τοπικό επίπεδο».

«Εμπλακείτε στην κοινότητά σας. Μοιραστείτε νέα από ανεξάρτητες πηγές για να βοηθήσετε τους ανθρώπους να αφυπνιστούν από τα ψέματα των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης.

Λάβετε μέρος στις συνεδριάσεις της τοπικής σχολικής σας επιτροπής. Η εκπαίδευση είναι ίσως ο μεγαλύτερος τομέας στον οποίο πρέπει να αντεπιτεθούμε. Θα είναι μια μακροχρόνια μάχη. Αλλά είμαι αισιόδοξος και η εξέγερση των αγροτών μου δίνει ελπίδα για το μέλλον».

Αυτό που οι περισσότεροι βλέπουν ως «λύση» λοιπόν είναι η δράση μέσα από την κοινότητα και, προφανώς, η αντίδραση του λαού με μεθόδους άμεσης δημοκρατίας! Συμπτωματικά, είναι και η παγκόσμια εξουσία που θέλει να χωριστούν οι άνθρωποι σε μικρές κοινότητες 15 λεπτών! Και όταν σε αυτές τις κοινότητες επικρατήσει, το χάος, καθώς όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει, τότε η εξουσία, η οποία ωθεί αυτή την στιγμή τους αγρότες σε ξεσηκωμό, θα είναι εκείνη, η οποία θα έρθει να δώσει την λύση στα τρόφιμα, στην κοινωνική ζωή, στα πάντα! Διαβάστε ΕΔΩ για να γνωρίζετε τι έρχεται και να μπορέσετε να το αποφύγετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .