Τρίτη, Φεβρουαρίου 27

Kωνσταντίνος: Ποιοι δεν πήγαν στο μνημόσυνο

Η απουσία του πρίγκιπα Γουίλιαμ που ανακοινώθηκε ξαφνικά

Το μεσημέρι της Τρίτης, 27 Φεβρουαρίου, τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση για τη ζωή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, παρουσία της βασίλισσας Καμίλας και μελών άλλων βασιλικών οικογενειών στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο Γουίνδσορ.

Τη διοργάνωση της επιμνημόσυνης δέησης έχει αναλάβει η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, καθώς ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος είχε στενή φιλική σχέση με πολλά μέλη του βρετανικού βασιλικού οίκου. Μάλιστα, είχε βαφτίσει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον διάδοχο του Βρετανικού θρόνου.

πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον διάδοχο του Βρετανικού θρόνου.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος θα εκφωνούσε ομιλία στο μνημόσυνο του νονού του, ακύρωσε την εμφάνισή του την τελευταία στιγμή, επικαλούμενους «προσωπικούς λόγους».

Όσο για τον βασιλιά Κάρολο, βρισκόταν στο κάστρο Γουίνδσορ νωρίτερα μέσα στην ημέρα, αλλά έφυγε πριν αρχίσει η λειτουργία, με τη δεξίωση που θα ακολουθήσει να διοργανώνεται από την βασίλισσα Καμίλα.

Ποιοι είναι παρόντες στο μνημόσυνο

Στην επιμνημόσυνη δέηση για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο έδωσαν, φυσικά, το παρών η σύζυγός του Άννα Μαρία και σύσσωμη η οικογένειά του.

Από τη βρετανική βασιλική οικογένεια, παρευρέθηκαν ο πρίγκιπας Άντριου με την πρώην σύζυγό του, Σάρα Φέργκιουσον, καθώς έχουν στενές σχέσεις με τους Γλύξμπουργκ.

Παρόντες ήταν επίσης ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας.

Δείτε φωτογραφίες

Η βασίλισσα Καμίλα με την πριγκίπισσα Άννα

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ

Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η σύζυγός του, Νίνα Φλορ

Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας

Ο πρίγκιπας Άντριου με την πρώην σύζυγό του, Σάρα Φέργκιουσον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .