Τρίτη, Φεβρουαρίου 13

Προσφυγή στο ΕΣΡ κατά του Netflix κατέθεσε η Ελληνική Λύση-Για τη σειρά ντοκιμαντέρ με τον Μέγα Αλέξανδρο


Η Ελληνική Λύση «κατέθεσε προσφυγή στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κατά της διαδικτυακής πλατφόρμας Netflix». Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος «με άρτια τεκμηριωμένη νομική επιχειρηματολογία, απαιτούμε τις άμεσες ενέργειες του ΕΣΡ, ώστε η εταιρεία να λογοδοτήσει για το ιστορικό ανοσιούργημα που διέπραξε στην τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο “Μέγας Αλέξανδρος: Η γέννηση ενός θεού”».


Tο ντοκιμαντέρ του Netflix


Το ντοκιμαντέρ του Netflix αφηγείται τις κατακτήσεις του Μεγάλου Αλεξάνδρου με έναν νέο τρόπο, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μαρτυρίες και τεκμηριωμένη αρχαιολογία, μεγάλο μέρος της οποίας βασίζεται στις τρέχουσες ανασκαφές που πραγματοποιεί η Ελληνίδα αρχαιολόγος, Καλλιόπη Λημναίου-Παπακώστα, στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, την πόλη που ίδρυσε ο Μέγας Αλέξανδρος.
Το ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων εξερευνά την εξαιρετική πορεία του Αλέξανδρου που ήταν αποφασισμένος να βρει τη θέση του στον κόσμο μετά την δολοφονία του πατέρα του, ενώνοντας γρήγορα την Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος ακολούθησε μια αδυσώπητη εμμονή να νικήσει τον Πέρση βασιλιά Δαρείο, και η φιλοδοξία του οδήγησε στη διεκδίκηση της μεγαλύτερης δυτικής αυτοκρατορίας στην ιστορία, από την Ελλάδα μέχρι μέρος της Ινδίας, σε λιγότερο από έξι χρόνια.Εκτός από τις εξειδικευμένες ακαδημαϊκές γνώσεις και τις αποκαλύψεις από την πρωτοποριακή αρχαιολογία της Καλλιόπης Παπακώστα, το «Μέγας Αλέξανδρος: Η Γέννηση Ενός Θεού» αναπαριστά δραματικές λεπτομέρειες της μυθικής ζωής του Αλεξάνδρου κατά τη διάρκεια της ανόδου του.

https://taxalia.blogspot.com/2024/02/netflix_0950080513.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .