Τρίτη, Μαρτίου 5

Τέμπη: Πλησιάζουν τις 1.300.000 οι υπογραφές στο ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού – Μπορεί να γίνει πρόταση νόμου!

Ο λαός εκφράζει μαζικά την οργή του και ζητά δικαίωση

Στο πλευρό της Μαρίας Καρυστιανού και των υπόλοιπων συγγενών των θυμάτων στα Τέμπη στέκονται οι πολίτες οι οποίοι θέλουν να βγει στο φως η αλήθεια για το δυστύχημα και να δικαιωθούν οι 57 ψυχές που χάθηκαν τόσο άδικα.

Το ψήφισμα που δημιούργησε πριν από λίγες μέρες η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών των Θυμάτων πλησιάζει το 1.300.000 υπογραφές, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα πως η οργή του λαού για το έγκλημα είναι συσσωρευμένη!


 Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε ο καθηγητής δημοσίου δικαίου και συνταγματολόγος, Ξενοφών Κοντιάδης στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 νωρίτερα σήμερα το πρωί «το σύνολο των 1.300.000 υπογραφών δίνει, βάση του νόμου το δικαίωμα να γίνει πρόταση νόμου για την κατάργηση βουλευτικής ασυλίας και την απόδοση πολιτικών ευθυνών».

Δείτε το ψήφισμα εδώ Δείτε επίσης:

https://www.newsbreak.gr/ellada/569741/tempi-plisiazei-tis-1-300-000-oi-ypografes-sto-psifisma-tis-marias-karystianoy-mporei-na-ginei-protasi-nomoy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .