Δευτέρα, Μαρτίου 25

Ο ΣΚΑΪ και ο Α.Πορτοσάλτε θεωρούν τις 1,3 εκατ. υπογραφές που συγκεντρώθηκαν για την σφαγή των Τεμπών «μπαρούφες»!---Τόσο υπολογίζουν τους πολίτες !

 «Χαλάμε τζάμπα χαρτί - Δεν υπάρχει νόμος που να τις αποδέχεται»--ΣΧΟΛΙΟ: Γι αυτό ας φερθούμε σαν άβουλα όντα κι ας μας σκοτώνουν

Ο ΣΚΑΪ και ο Α.Πορτοσάλτε θεωρούν τις 1,3 εκατ. υπογραφές που συγκεντρώθηκαν για την σφαγή των Τεμπών «μπαρούφες»!
Μετά την χθεσινή αδιανόητη δήλωση ότι είναι «γελοιότητες να βάζουν την κοινωνία να μαζεύει υπογραφές για τα Τέμπη», ο Άρης Πορτοσάλτε επανέρχεται με νέα εξοργιστική δήλωση με την οποία της χαρακτηρίζει «μπαρούφες» και ότι «χαλάμε τζάμπα χαρτί»!

Συγκεκριμένα ο Άρης Πορτοσάλτε σήμερα υποστήριξε ότι «η συλλογή των υπογραφών είναι μια μπαρούφα γιατί δεν έχει κανένα νόημα. Και να μαζευτούν δεν έχει κανένα νόημα. Δεν υπάρχει νόμος για να υποδεχθεί τις υπογραφές. Υποσχέθηκε ο Βορίδης ότι θα φτιάξει σχετικό νόμο ο οποίος θα υποδέχεται τις 500.000 υπογραφές των πολιτών για να φτιαχτεί νόμος.

Είτε μαζέψουμε 500.000, είτε 1 εκατομμύριο, είτε 1,5 εκατομμύριο, είτε 2 εκατομμύριο τζάμπα χαρτιά μαζεύουμε».

Σημειώνεται ότι ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ είναι ο πλέον φιλοκυβερνητικός και ο Άρης Πορτοσάλτε είναι επίσης ο πλέον φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος.

Χθες ανέφερε για το ψήφισμα πως «αυτό που βάζουν την κοινωνία και μαζεύει υπογραφές είναι γελοιότητες. Είναι γελοιότητες πραγματικά. Είναι σα να ζούμε σε μια δημοκρατία την οποία οι ίδιοι θέλουν να την κάνουν μπανανία».

Παράλληλα ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε την αντιπολίτευση λέγοντας πως είναι «αισχρή» και «χαμηλού επιπέδου»

Σημειώνεται ότι το διαδικτυακό ψήφισμα που έχει κατατεθεί δημοσίως από τη Μαρία Καρυστιανού, μητέρα της αδικοχαμένης 20χρονης Μάρθης και τον σύλλογο των θυμάτων και τραυματιών των Τεμπών, έχει υπογραφτεί από τουλάχιστον 1,3 εκατ. άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .