Τρίτη, Μαρτίου 5

Σε σούπερ μάρκετ στη Λένορμαν ο Λουδοβίκος ο 16ος ο Κούλης ο αλαζών....για εφέ !

 Για την εφαρμογή των μέτρων μείωσης των τιμών, σαν να γνωρίζει τις τιμές ! Μας εμπαίζουν, νομίζουν ότι είμαστε βλήτα....

Σε σούπερ μάρκετ στη Λένορμαν ο Κ.Μητσοτάκης – Για την εφαρμογή των μέτρων μείωσης των τιμών
Σε σούπερ μάρκετ στη Λένορμαν βρέθηκε  ο Μητσοτάκης, μετά την έναρξη εφαρμογής των νέων μέτρων για την ακρίβεια... για να διαπιστώσει αν κατέβηκαν οι τιμές!

Μαζί με τον υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα βρέθηκαν στο σούπερ μάρκετ Γαλαξίας στη

Λένορμαν.

Από την περασμένη Παρασκευή έχουν τεθεί σε εφαρμογή τα μέτρα για την ακρίβεια με την τιμή να πέφτει σε περίπου 4.000 προϊόντα μας λένε, ενώ συμβαίνει το αντίθετο έχουν όλα τα είδη αυξηθεί κι άλλο!

«Η προσπάθεια για τη μείωση των τιμών συνεχίζεται», δήλωσε ο πρωθυπουργός. Όπως είπε «αντιλαμβανόμαστε τη δυσκολία των ελληνικών νοικοκυριών».-Ένας βασιλιάς μοσχοαναθρεμένος όπως είναι ο Κούλης δεν αντιλαμβάνεται ούτε τις οικονομικές δυσκολίες  των πολιτών, ούτε από τιμές γνωρίζει για να κρίνει και να συγκρίνει, ότι του λένε οι παρατρεχάμενοί του, αυτά λέει.

Ο Μητσοτάκης είπε ότι η κυβέρνηση θα μας φροντίσει και για το τραπέζι της σαρακοστής και του Πάσχα να είναι καλύτερο για τους καταναλωτές. «Θα κάνουμε ότι πρέπει για φθηνότερο σαρακοστιανό τραπέζι», είπε, κι έφυγε.


Αναφερόμενος στον κατώτατο μισθό είπε «είμαστε σε καλό δρόμο για κατώτατο μισθό στα 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας».Πότε; Στο μέλλον...με ενοίκια για ένα δυαράκι στα 800 ευρώ, μια γκαρσονιέρα στα 500 ευρώ ενοίκιο και αχούρια, που ούτε τα ζώα σου δε βάζεις μέσα σε αυτούς τους χώρους. Οι συντάξεις στα τάρταρα, ειδικά σε χαμηλοσυνταξιούχους των τετρακοσίων ευρώ που δεν ζουν απλά υπάρχουν. Τους άρπαξαν το ΕΚΑΣ για να το δώσουν στους λαθραίους και αφήνουν την τρίτη ηλικία να αργοσβήνει. Αυτοί που μας κυβερνούν μισούν τους Έλληνες και φροντίζουν τους παράνομους αλλοδαπούς!

Μ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .