Πέμπτη, Μαρτίου 7

3 ΕΚΑΤ. ευρώ το χρέος! ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ο ΕΝΦΙΑ της οικογένειας Καρνέση για τους Πεταλιούς...

Μία νέα αποκάλυψη για την οικογένεια Καρνέση έρχεται στο φως τη δημοσιότητας και τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει για την αμύθητη περιουσία. Σύμ...

Μία νέα αποκάλυψη για την οικογένεια Καρνέση έρχεται στο φως τη δημοσιότητας και τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει για την αμύθητη περιουσία.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Νίκου Φιλιππίδη λόγω αντιδικίας μεταξύ των μελών της οικογένειας, δεν έχει υποβληθεί ποτέ η σχετική δήλωση στην εφορία για τα ακίνητα στους Πεταλιούς.
Η βίλα

Πρόκειται για το νησάκι στην άκρη του Ευβοϊκού Κόλπου όπου βρίσκεται η βίλα της εφοπλιστικής οικογένειας Καρνέση και στην οποία δούλευε ο 76χρονος με καταγωγή από την Αίγυπτο, που όλοι αποκαλούσαν «Άρη», και ο οποίος αιματοκύλησε τη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογενείας στην Γλυφάδα το πρωί της Δευτέρας (12/02).
Απλήρωτος ΕΝΦΙΑ

Όπως αποκάλυψε ο Σύμβουλος Έκδοσης του «Οικονομικού Ταχυδρόμου», Νίκος Φιλιππίδης, η οικογένεια Καρνέση δεν έχει πληρώσει ποτέ τον ΕΝΦΙΑ για το συγκεκριμένο σπίτι.

Τα ποσά που έχει βεβαιώσει ως χρέη η εφορία είναι υπέρογκα και μαζί με τις προσαυξήσεις αγγίζουν τα 2,5 εκατ. ευρω ενώ αν προστεθούν οι οφειλές των δύο τελευταίων ετών φτάνουν στα 3 εκατ. ευρώ.

Συνολικά, ο απλήρωτος ΕΝΦΙΑ για το σπίτι στους Πεταλιούς υπολογίζεται στα 2,5 εκατ. ευρώ, χωρίς τον ΕΝΦΙΑ του 2023 και του 2024.

 http://www.press-gr.com/2024/02/3_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .