Τρίτη, Μαρτίου 26

ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ! ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ 720 ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ! ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΤ !

Screenshot_27
 

 Αλλά ΔΕΝ πάμε ΜΟΝΟ για να μάθουν τα εγκλήματα αυτά.

ΔΕΝ πάμε μόνο για να οδηγήσουμε τους ενόχους στη φυλακή.

ΠΑΜΕ για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ των ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ !

ΠΑΜΕ να τα πάρουμε ΟΛΑ ΠΙΣΩ !

ΠΑΜΕ να πάρουμε τα ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !

Με λάβαρο το ΔΙΚΑΙΟ και την ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ των δραματικών αυτών τεσσάρων χρόνων της τιτάνιας ανθρωπιστικής και νομικής μάχης απέναντι στο θηρίο, πάμε να φέρουμε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στην Ελλάδα !

ΠΑΜΕ να μάθουν για το κράτος “δικαίου” της Ελλάδας της κυβέρνησης – εγκληματικής οργάνωσης που διέλυσε χιλιάδες οικογένειες, εξαθλίωσε χιλιάδες πολίτες !

Για την χούντα που μέχρι και την τελευταία στιγμή ΕΞΑΠΑΤΑ τους εξαθλιωμένους πολίτες, διαγράφει την υποχρέωση των πολιτών πάνω από τα 60 που δεν εμβολιάστηκαν να πληρώσουν τα εγκληματικά πρόστιμα, αλλά ΔΕΝ τα επιστρέφει σε αυτούς που τα πλήρωσαν !

ΠΑΜΕ να φέρουμε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία αλλά κυβερνιέται από χούντα – εγκληματική οργάνωση !

Και έχω να σας πω πολλά στη συνέχεια ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ πάμε να πάρουμε τα κλειδιά αυτά…

Πηγή

 https://www.makeleio.gr/%ce%ba%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b7-9/%ce%a0%ce%91%ce%9c%ce%95-%ce%9d%ce%91-%ce%91%ce%9a%ce%9f%ce%a5%ce%a3%ce%a4%ce%95%ce%99-%ce%a3%ce%95-%ce%9f%ce%9b%ce%97-%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%95%ce%a5%ce%a1%ce%a9%ce%a0%ce%97-%ce%a4%ce%9f-%ce%95%ce%93/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .