Δευτέρα, Μαρτίου 11

Αντί να ασχοληθεί με τα χάλια του 9.84 ο Δήμαρχος Αθήνας πήγε για αναμνηστικές φωτό…

ΣΧΟΛΙΟ: Τα ποσοστά του 9,84 στα τάρταρα, οι μισθοί τους ; Στο Θεό! Πλήρωνε Ελληνάρα τόσα βύσματα που δεν ΣΟΥ προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ

  ΓΙΑ ΕΦΕ.....

Κουστωδία δημοτικών συμβούλων δίπλα στον Δούκα

Όλα τα έχουμε δει τόσα με τον Αθήνα 9.84 τον οποίο πληρώνουν πανάκριβα οι Αθηναίοι για μηδενική ακροαματικότητα και μηδενική προσέλκυση διαφημίσεων από τον ιδιωτικό τομέα, την Πέμπτη είδαμε και κάτι ακόμα.

Τον δήμαρχο Αθήνας να κόβει την βασιλόπιτα και να βγάζει αναμνηστικές φωτογραφίες έξω από τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό στο Γκάζι σαν να πρόκειται για κάποια σημαντική επιτυχία!

Αντί να ασχοληθεί σοβαρά και να προβληματιστεί γιατί δεν τον ακούει σχεδόν κανένας ακροατής ο Δούκας ενημέρωσε για το όραμά του για τον ιστορικό σταθμό της πόλης. Ποιο είναι το όραμά του; Όπως ο ίδιος είπε στόχος της νέας δημοτικής αρχής είναι να στηρίξει τη λειτουργία του ώστε να επανακτήσει τον παλιό, πλούσιο ενημερωτικό του χαρακτήρα και να αποτελεί καθημερινά την πρώτη επιλογή των ακροατών της πόλης! Πως θα το πετύχει αυτό; Με το πρόγραμμα το οποίο ανακοίνωσε και δεν είναι σε θέση να προσελκύσει ούτε τους διορισμένους συμβούλους του Δούκα ή με τα δελτία ειδήσεων η θεματολογία των οποίων δεν θα έπαιζε σε κανένα κανονικό ραδιόφωνο; Έργα και όχι λόγια θέλουν οι δημότες που πληρώνουν…

Από πόζες τίποτα άλλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .