Τρίτη, Μαρτίου 26

Ξέφυγε ο Βορίδης: Κατηγόρησε τον Ανδρουλάκη πως είναι εντολοδόχος του… Μαρινάκη

 Ο Μάκης Βορίδης περιέγραψε τον Νίκο Ανδρουλάκη περίπου ως «μαριονέτα» του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Βήματος

Βορίδης Μαρινάκη
Το τερμάτισε ο Μάκης Βορίδης νωρίτερα στη Βουλή καθώς απαντώντας στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο  Νίκος Ανδρουλάκης, ουσιαστικά τον κατηγόρησε πως είναι εντολοδόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Βέβαια ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης δεν είχε το θάρρος να μιλήσει… τσεκουράτα και με ονόματα αλλά πρακτικά φωτογράφισε τον Βαγγέλη Μαρινάκη αναφερόμενος στο «Βήμα» και σε «συγκεκριμένα εκδοτικά συμφερόντα»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης με την έναρξη της συζήτησης στην ολομέλεια, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Βουλής να πραγματοποιείται άμεσα στις 19:00.

«Πήραμε τη σημερινή θεσμική πρωτοβουλία για να μπει επιτέλους, ένα τέλος, σε ό,τι προσβάλλει το κράτος δικαίου και εν τέλει σε ό,τι προσβάλλει τον περήφανο ελληνικό λαό» τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης της ΝΔ που κατέθεσαν από κοινού με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που ανέλαβε την πρωτοβουλία, οι ΚΟ των ΣΥΡΙΖΑ, Νέας Αριστεράς και Πλεύσης Ελευθερίας.

Ο Μάκης Βορίδης απευθυνόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη τον χαρακτήρισε εντολοδόχο συγκεκριμένων εκδοτικών συμφερόντων. Έκανε λόγο για υπαρκτά ζητήματα που όλο αυτό το διάστημα έχουν απασχολήσει το σύνολο της ολομέλειας πολλές φορές και αναρωτήθηκε με αρκετή αλαζονεία τι είναι εκείνο που αλλάζει και γιατί δεν κατατέθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα η πρόταση δυσπιστίας.

Βορίδης: Η επίθεση σε Ανδρουλάκη

 

«Τι είναι εκείνο που αλλάζει και σας οδηγεί στην συγκεκριμένη κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας;

Γιατί δεν την καταθέσατε όλο το προηγούμενο διάστημα και δηλώσατε ότι θα την καταθέσετε την Κυριακή;

Το δημοσίευμα του “Βήματος” που αναφέρεται σε μία υπόθεση, για την οποία όχι απλώς δόθηκαν αμέσως εξηγήσεις, αλλά που κυριολεκτικά δεν καταλαβαίνει κανείς το περιεχόμενό της.

Δηλαδή, υλικό που βρίσκεται στον ανακριτή και έχει παιχτεί εκείνες τις ημέρες στην κρατική τηλεόραση, υλικό για το οποίο δόθηκαν όλες οι διευκρινίσεις, εσείς κρίνετε ότι αυτό μόνο αρκεί για να ζητήσετε να πέσει η κυβέρνηση.

Όταν σας λέμε ότι είστε εντολοδόχος συγκεκριμένων εκδοτικών συμφερόντων, εννοούμε ακριβώς τη σχέση αυτού του δημοσιεύματος, που είναι το μόνο πρόσθετο, με την πρόταση δυσπιστίας που συζητούμε σήμερα».

Όταν σας λέμε ότι είστε εντολοδόχος συγκεκριμένων εκδοτικών συμφερόντων, εννοούμε ακριβώς τη σχέση αυτού του δημοσιεύματος, που είναι το μόνο πρόσθετο, με την πρόταση δυσπιστίας που συζητούμε σήμερα».


https://www.koutipandoras.gr/article/xefyge-o-voridis-katigorise-ton-androulaki-pos-einai-entolodochos-tou-marinaki/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .