Σάββατο, Μαρτίου 16

Ατύχημα για την Βίκυ Λέανδρος – Η στιγμή που πέφτει από ύψος ενός μέτρου ενώ τραγουδούσε

Ατύχημα για την Βίκυ Λέανδρος – Η στιγμή που πέφτει από ύψος ενός μέτρου ενώ τραγουδούσε

Ένα τρομακτικό ατύχημα είχε η 71χρονη Βίκυ Λέανδρος κατά την διάρκεια της συναυλίας που έδινε στο Ανόβερο το βράδυ της Παρασκευής.

Προς το τέλος της συναυλίας η Βίκυ Λέανδρος

τραγουδούσε και ζήτησε από τα μέλη του κοινού να τραγουδήσουν μαζί της. Πλησίασε στην άκρη της σκηνής, έχασε την ισορροπία της και έπεσε από ύψος ενός μέτρου.

Οι υπάλληλοι του χώρου έσπευσαν να την βοηθήσουν. Λίγο αργότερα κάθισε στην άκρη της σκηνής μίλησε με το κοινό και μετά συνέχισε κανονικά την συναυλία της. «Πρέπει να έχω πολλούς φύλακες αγγέλους γιατί θα μπορούσα να είχε πέσει με το κεφάλι ή να σπάσω κάτι. Αλλά δεν έχω ούτε μελανιά ούτε κάποιον πόνο», είπε στην γερμανική εφημερίδα Bild η Βίκυ Λέανδρος.

Όπως εξήγησε δεν σκέφτηκε ούτε για ένα λεπτό να μην συνεχίσει την συναυλία της. «Επειδή ήμουν σε σοκ σηκώθηκα αμέσως και συνέχισα να τραγουδάω», ανέφερε η διάσημη τραγουδίστρια, που αποκάλυψε ότι την Δευτέρα θα υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις. Την ίδια μέρα έχει προγραμματιστεί να επιστρέψει στην σκηνή προκειμένου να δώσει μία συναυλία στο Βερολίνο.

Δείτε το βίντεο με την Βίκυ Λέανδρος και την πτώση της από την σκηνή: 

https://www.enikos.gr/lifestyle/atychima-gia-ti-viky-leandros-i-stigmi-pou-peftei-apo-ypsos-enos-metrou-eno-tragoudouse/2125336/

«Επειδή ήμουν σε σοκ σηκώθηκα αμέσως και συνέχισα να τραγουδάω», ανέφερε η διάσημη τραγουδίστρια, που αποκάλυψε ότι την Δευτέρα θα υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις. Την ίδια μέρα έχει προγραμματιστεί να επιστρέψει στην σκηνή προκειμένου να δώσει μία συναυλία στο Βερολίνο.

Δείτε το βίντεο με την Βίκυ Λέανδρος και την πτώση της από την σκηνή:

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .