Σάββατο, Μαρτίου 2

Έλενα Ακρίτα: Ξεσπά για τη βουλευτική ασυλία με αφορμή τα Τέμπη – «Είναι αδιανόητο να ταμπουρωνόμαστε…»

 Να μην υπάρξει ξανά το συγκεκριμένο προνόμιο ζήτησε η Έλενα Ακρίτα

Ακρίτα 1

Χθες, έναν χρόνο μετά τη συμπλήρωση ενός έτους απ’ το τραγικό έγκλημα των Τεμπών, αρκετός κόσμος έσπευσε να σχολιάσει κατά του Αχιλλέα Καραμανλή και τον φόβο του να αποσύρει τη βουλευτική ασυλία που δικαιούται  ώστε να κριθεί απ’ τη δικαιοσύνη.

Με αφορμή το παραπάνω λοιπόν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, εκπροσωπώντας τον εαυτό της και μόνο ζήτησε να καταργηθεί η βουλευτική ασυλία, καθώς όπως ανέφερε είναι αδιανόητο να ταμπουρώνονται οι βουλευτές πίσω απ’ αυτό το προνόμιο, την ώρα που πληρώνονται τόσα λεφτά.

Πιο αναλυτικά έγραψε: «Με αφορμή τα Τέμπη και εκπροσωπώντας μόνο τον εαυτό μου, θα ήθελα να πω πως επιτέλους πρέπει κάποτε να καταργηθεί η βουλευτική ασυλία. Είναι αδιανόητο να πληρωνόμαστε απο τον ελληνικό λαό και να ταμπουρωνόμαστε πίσω από αυτό το κατάπτυστο βουλευτικό προνόμιο. Αρκετά πια».

Με αφορμή τα Τέμπη και εκπροσωπώντας μόνο τον εαυτό μου, θα ήθελα να πω πως επιτέλους πρέπει κάποτε να καταργηθεί η βουλευτική ασυλία. Είναι αδιανόητο να πληρωνόμαστε απο τον ελληνικό λαο και να ταμπουρωνόμαστε πίσω από αυτό το κατάπτυστο βουλευτικό προνόμιο. Αρκετά πια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .