Κυριακή, Μαρτίου 31

Ιδού η εγκληματική οργάνωση

 

Του Χρήστου Μπολώση

Φωνάζαμε από καιρό. Ήρθε και η επιβεβαίωση.

Διαβάζουμε στο newsbreak: «Ένα σκοτεινό παρασκήνιο εκτυλίσσεται τις τελευταίες εβδομάδες, κατά την προσπάθεια διαλεύκανσης της δολοφονίας του αστυνομικού των ΜΑΤ Γιώργου Λυγγερίδη από οργανωμένη επίθεση στο περιθώριο αγώνα βόλεϊ στου Ρέντη.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο φάκελος που συντάχτηκε από τις διωκτικές Αρχές και αποστέλλεται στη Δικαιοσύνη δεν περιέχει σημαντικές μαρτυρίες οι οποίες εμπλέκουν δύο τουλάχιστον «προβεβλημένα» πρόσωπα, τα οποία, όπως προκύπτει από τις μαρτυρικές καταθέσεις, είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη σύσταση και τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία ευθύνεται για τη δολοφονία του άτυχου αστυνομικού. Φαίνεται, μάλιστα, ότι η εξαφάνιση των συγκεκριμένων καταθέσεων οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ως «καθοδηγητής» των φυσικών αυτουργών είναι οργανωμένος οπαδός, ο οποίος όμως έχει ήδη εγκαταλείψει τη χώρα. Επανάληψη δηλαδή της υπόθεσης Τζήλου! Όλα δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε με μια οργανωμένη συγκάλυψη των αυτουργών της δολοφονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις. Το ερώτημα, λοιπόν, που προκύπτει είναι εάν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι ενήμερος για όλα αυτά που διαδραματίζονται στο υπουργείο του».

Να απαντήσω εγώ; Τι λέτε, ρε; Για τέτοια είμαστε τώρα; Άσε που σούρνονται και μπαζώματα…

 https://www.antinews.gr/52328/kleidarotrupa/idoy-i-egklimatiki-organosi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .