Δευτέρα, Μαρτίου 25

Αυτή είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας: Η Δαμασκός τιμά την Εθνεγερσία!

Τα παλικάρια της Συρίας, αντιστάθηκαν στην τουρκική εισβολή και στους ισλαμιστές τρομοκράτες – συμμάχους της Τουρκίας. Προστάτευσαν τους ορθόδοξους αδελφούς μας, πολέμησαν πλάι – πλάι, όταν διεφθαρμένες ελληνικές κυβερνήσεις ακόμα και σήμερα,

έκαναν τα πάντα για να αφανίσουν την ηρωική Συρία. Έκανα τα πάντα για να προωθήσουν τα δολοφονικά σχέδια της Τουρκίας, σε μία παραδοσιακή σύμμαχο μας, η οποία απετέλεσε καταφύγιο για τον προσφυγικό ελληνισμό, ενώ κρατά την Ελληνική σημαία με υπερηφάνεια παρά την προδοσία του ελληνόφωνου κράτους.

Η σωστή πλευρά της ιστορίας, είναι πλάι στον συριακό λαό, απέναντι στην Τουρκία και τους συμμάχους της. Ακόμα και αν «ανήκουν εις την Δύση».

Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό των Μαριαμιτών στη Δαμασκό, για τον εορτασμό της Εθνικής Εορτής της Ελλάδας. Προεδρεύων ο Επίσκοπος John Batsh, παρουσία Ελλήνων Ορθοδόξων της Συρίας. Ο Πατριαρχικός Εφημέριος μετέφερε ευλογίες και ευχές για ελληνική ευημερία.

Η καρδιά της Ελλάδας χτυπά και στην Συρία!

w.newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .