Σάββατο, Μαρτίου 2

Ο Κυριάκος δεν θα στείλει στρατό στην Ουκρανία εάν δεν του το ζητήσει η Ούρσουλα

 Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Ατσάλινος αετός ο Κυριάκος, δεν δέχτηκε να συζητήσει την πρόταση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν για αποστολή Ελλήνων στρατιωτών στην Ουκρανία. Θα πρέπει να είναι κάποιος βλαμμένος, ώστε να πιστεύει ότι ο Μακρόν θα έστελνε μόνο Γάλλους στο μέτωπο,

όταν κάνει λόγο για ευρωπαΐκή ή νατοϊκή δύναμη.

Ο Κυριάκος λοιπόν όντως αρνήθηκε να συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο. Όσο και αν έχει αποδειχτεί πολέμαρχος, στέλνοντας μέχρι και το τελευταίο βλήμα πυροβολικού από τις ελληνικές αποθήκες στην Ουκρανία, όσο κι αν έχει ο ίδιος κηρύξει τον πόλεμο στον Πούτιν, με δημόσιες δηλώσεις του σε διεθνή δίκτυα, η υψηλή ευφυία που διαθέτει, τον εμποδίζει από το να πρωτοστατήσει στην αποστολή Ελλήνων στην κρεατομηχανή της Ουκρανίας.

Το ξεκαθάρισε μάλιστα σε στενούς συνεργάτες του, όταν ένας συγκεκριμένος εχέφρων, τον προειδοποίησε πως σε μία τέτοια περίπτωση, το Γουδή θα φαντάζει περίπατος μπροστά σε αυτά που θα ακολουθήσουν.

Εγώ δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω. Όντως ο Κυριάκος δεν θα κάνει αυτή την κίνηση που μπορεί να αποδειχτεί ολέθρια για το μέλλον του. Όσο για το μέλλον της Ελλάδας, αυτό είναι μονίμως εκτός των φιλοσοφικών συζητήσεων του Μαξίμου.

Μόνο μία περίπτωση υπάρχει να στείλει ο Κυριάκος ελληνικό στρατό στην Ουκρανία: Να του το ζητήσει με τον γνωστό, γλυκό, ακαταμάχητο τρόπο η ίδια η Ούρσουλα.

Τότε θεωρώ βέβαιο ότι ο Κυριάκος θα υποκύψει.

Όπως υπέκυψε, όταν η Ούρσουλα του ζήτησε να πάρει πρώτος τα δρακόντεια μέτρα για τον κορονοϊό, ώστε να λειτουργήσει σαν λαγός για την υπόλοιπη Ευρώπη. Ας μην ξεχνάμε ότι τα Lockdown και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, εμφανίστηκαν ως ελληνικές ιδέες, ήταν όμως παραινέσεις της Ούρσουλας στον Κυριάκο μας.

Όπως ακριβώς και η αποστολή όπλων στην Ουκρανία. Τι ήταν να του το ζητήσει η Ούρσουλα; Μόνο τον Παναγιωτόπουλο με ημιφορτηγό δεν έστειλε ο ηγέτης μας, ώστε να ανταποκριθεί στην αγαπημένη του πρόεδρο.

Έτσι λοιπόν, εάν κάνει κανένα αστείο η Ούρσουλα και ζήτησε από τον Κυριάκο να στείλει στρατό, αίσθηση μου είναι ότι ο πρωθυπουργός μας θα ανταποκριθεί, όπως ο βασιλιάς της Ρόχαν, στον άρχοντα των δαχτυλιδιών…

Άλλωστε, με άδειες αποθήκες, τι να τον κάνουμε τον στρατό στην Ελλάδα;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .