Παρασκευή, Μαρτίου 22

«Εστία»: Ισλαμικά κόμματα στις ευρωεκλογές! Τα επίχειρα της πολυπολιτισμικότητος…

Ανεκοίνωσαν την συμμετοχή τους στην Γαλλία, την Γερμανία, την Ολλανδία και την Σουηδία – Δικαιώνεται το προφητικό βιβλίο του Μισέλ Ουελμπέκ «Υποταγή» 

Είναι κάποιες φορές που η πραγματικότης ξεπερνά την φαντασία. Και στην προκειμένη περίπτωση η πραγματικότης είναι εφιαλτική. Το μέλλον της Ευρώπης διαγράφεται ζοφερό. Αρχής γενομένης από την Γαλλία, οι μουσουλμάνοι οργανώνονται με σκοπό να κατέλθουν στις ευρωεκλογές.

Έρχονται να αλώσουν εκ των έσω την Γηραιά Ήπειρο. Η οποία εν προκειμένω αποδεικνύεται ότι δεν είναι μόνον γερασμένη. Είναι ΑΠΟΣΑΘΡΩΜΈΝΗ. Σε αυτήν την κατάσταση απαθούς αποσαθρώσεως οδήγησε τις κοινωνίες μας η πολυπολιτισμικότης, στο όνομα της οποίας απαρνηθήκαμε τις αρχές και τον πολιτισμό μας. Και τώρα θα πληρώσουμε το τίμημα. Μπορεί σε αυτές τις ευρωεκλογές τα μουσουλμανικά κόμματα να μην συγκεντρώσουν μεγάλα ποσοστά. Μπορεί να μην εκλέξουν καν ευρωβουλευτές. Μπορεί να κατορθώσουν κάποιοι μηχανισμοί οπισθοφυλακών να μπλοκάρουν την συμμετοχή τους. Μικρή σημασία έχει. Δεν θα πρέπει να εφησυχάζουμε. Διότι αυτό που βλέπουμε είναι η αρχή. Δικαιώνεται τώρα το προφητικό βιβλίο «Υποταγή» του Μισέλ Ουελμπέκ. Δικαιώνονται όλοι αυτοί που προειδοποιούσαν για τον επελαύνοντα ισλαμικό κίνδυνο. Για τον κίνδυνο που χρόνια τώρα έχει περάσει εντός των τειχών. Έχει γίνει μια Πέμπτη Φάλαγγα η οποία τώρα βγαίνει από την αφάνεια και διεκδικεί μερίδιο εξουσίας.

«Ένωσις Μουσουλμάνων Δημοκρατών» ονομάζεται η οργάνωσις που ετοιμάζεται να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές στην Γαλλία. Αντιστοίχως οργανώνονται οι ισλαμιστές και σε άλλες χώρες. Στην Γερμανία, στην Ολλανδία και στην Σουηδία κατ’ αρχήν. Θα ακολουθήσουν και άλλες. Ίσως και στην χώρα μας να δούμε να συντάσσονται μαζί τους οι μουσουλμάνοι τους οποίους θέλουν οι Τούρκοι να ελέγξουν στην Θράκη. Στην Γερμανία άλλωστε εκτός των «πολυεθνικών» ισλαμιστικών οργανώσεων, ετοιμάζεται και κόμμα αμιγώς τουρκικό. Οι εξελίξεις μπορεί να είναι απρόβλεπτες.

Προειδοποιούσαν κάποιοι εδώ και χρόνια για τον επερχόμενο κίνδυνο. Έσπευδαν όμως να τους συκοφαντήσουν οι συστημικοί, οι αριστεροί, οι διεθνιστές. Η λέξις «ισλαμοφοβικός» επενοήθη δεκαετίες πριν την λέξη «ομοφοβικός». Και η πρώτη όπως και η δεύτερη ακολουθούνται από τα επίθετα του «ακροδεξιού» του «φασίστα» του «αντιδημοκράτη». «Μην πειράζεις τον φίλο μου» ήταν το σύνθημα των Γάλλων «δημοκρατών» όταν κατά την δεκαετία του ‘80 οι πολιτικές δυνάμεις της Δεξιάς προειδοποιούσαν για τον ισλαμικό κίνδυνο. Και ο «φίλος» τους ήταν ο μουσουλμάνος ο οποίος σήμερα παριστάνει τον δημοκράτη και θέλει να μετάσχει και στις ευρωεκλογές. Όταν το Ισλάμ είναι ασύμβατο με την δημοκρατία αφού νομοθετική εξουσία δεν αναγνωρίζει. Νομοθέτησε λένε, ο Προφήτης. Τότε τι δουλειά έχουν σε ένα νομοθετικό σώμα, όπως η ευρωβουλή; Απλώς να το αλώσουν. Να θέσουν την Ευρώπη υπό τον έλεγχό τους. Να διαγράψουν τον πολιτισμό μας και να τον υποκαταστήσουν με την δική τους βαρβαρότητα. Και το περιθώριο τους το δώσαμε εμείς. Όταν στο όνομα της ανεξιθρησκείας υποβαθμίσαμε την δική μας θρησκεία, στο όνομα της πολυπολιτισμικότητος αρνηθήκαμε τις δικές μας παραδόσεις και το κυριώτερο αρνηθήκαμε την ηθική μας. Καταστρέψαμε τα προπύργια που προστάτευαν τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Είμαστε άξιοι της τύχης μας…

Δημοσιεύεται στην «Εστία» 

 https://www.antinews.gr/51968/kosmos/estia-islamika-kommata-stis-eyroekloges-ta-epicheira-tis-polypolitismikotitos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .