Τρίτη, Μαρτίου 5

ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ – ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΕΠΕΣΑΝ! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΧΤΥΠΗΣΕ Η ΡΩΣΙΑ; Ή ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΞΑΝΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΟΙ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ;

social_media4

Το Facebook, το Messenger και το Instagram της Meta αντιμετωπίζουν προβλήματα παγκοσμίως 

Η διακοπή φάνηκε να πλήττει τις εξέδρες γύρω στις 10 π.μ. ET  

Το Facebook , το Messenger και το

Instagram του Meta είναι εκτός λειτουργίας παγκοσμίως, αφήνοντας εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες να μην έχουν πρόσβαση στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Τα ζητήματα εμφανίστηκαν γύρω στις 10:20 π.μ. Το ET και επηρεάζουν τόσο τις εφαρμογές όσο και τον ιστότοπο των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης.

Το DownDetector, το οποίο παρακολουθεί τις διακοπές στο διαδίκτυο, δείχνει ότι περισσότερες από 200.000 χώρες της Αμερικής αντιμετωπίζουν προβλήματα στο Facebook, αλλά πάνω από 30.000 ανέφεραν το ίδιο με το Instagram – το Messenger έχει λίγο περισσότερο από 8.000.

Αυτή είναι μια ιστορία που εξελίσσεται… έρχονται περισσότερες ενημερώσεις.

Meta 's Facebook , Messenger and Instagram are down worldwide, leaving thousands of users unable to access the social media platformshttps://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a4%ce%bf-facebook-%cf%84%ce%bf-messenger-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-instagram-%cf%84%ce%bf%cf%85-meta-%cf%87%cf%84%cf%85%cf%80%ce%ae%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .