Παρασκευή, Μαρτίου 29

Καζάκος: «Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι τα τσεπώνουν και λένε αυτά που τους λένε να πουν»

 


O Κωνσταντίνος Καζάκος σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στους δημοσιογράφους. «Είναι οι γιατροί της κοινωνίας, δεν πρέπει να γίνονται νεκροθάφτες», είπε ο ηθοποιός.

«Θέλω να πω κάτι, να κάνω μία δήλωση και πρέπει να σκεφτώ πώς θα την κάνω. Έχω εξαιρετικά μεγάλα παράπονα από τους δημοσιογράφους. Είμαι σίγουρος ότι ανάμεσα στους δημοσιογράφους που μας βλέπουν αυτή τη στιγμή υπάρχουν και αυτοί που κάνουν καλά τη δουλειά τους, που τους πονάει, που θεωρούν λειτούργημα αυτό που κάνουν και δεν τα τσεπώνουν», είπε ο Κωνσταντίνος Καζάκος στο action24.


«Οι περισσότεροι τα τσεπώνουν και λένε αυτά που τους λένε να πουν. Ο κόσμος έχει χάσει κάθε εκτίμηση, δεν νομίζω ότι υπάρχει η παραμικρή εκτίμηση για τους δημοσιογράφους και πρέπει να αλλάξει αυτό. Πρέπει να το αλλάξουν οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι, να βάλουν τον οίκο τους σε τάξη», υπογράμμισε στη συνέχεια ο ηθοποιός.


«Οι δημοσιογράφοι είναι οι γιατροί της κοινωνίας, δεν πρέπει να γίνονται νεκροθάφτες. Δεν είναι όλοι έτσι, έχω φίλους δημοσιογράφους που βλέπω ότι τρώγονται με αυτά που συμβαίνουν άλλοι που πολεμάνε μέσω ίντερνετ να ακουστεί η φωνή τους», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

https://dessou.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .